Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şaka tabanlı kripto para birimi Shiba Inu yükselişe geçti. Bu artışın arkasında projenin rekor sayıda token sahibi sayısına ulaşması gösteriliyor.

SHIB sert yükseldi

Şaka tabanlı kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), son 24 saatte %20’lik bir fiyat artışı yaşadı ve 0,000044 $’a yükseldi.

Fiyat artışı, bugün resmi Shiba Inu Twitter hesabı tarafından yapılan bir açıklamanın ardından geldi. Açıklamaya göre toplam SHIB sahibi sayısı 1 milyonu geçti.

“ShibArmy için çok gururlu ve şaşırtıcı bir dönüm noktası. SHIB bir milyon kişiye ulaştı. Bugün hepimiz tezahürat yapıyoruz ve SHIB’nin tarihindeki bu harika anı kutluyoruz.”

Bugün tweetlenen bir milyonluk dönüm noktasının yanı sıra, Shiba Inu için olaylı bir ay oldu. Son haftalarda Shiba Inu birkaç kez manşete geldi. Bunlardan sonuncusu, Gemini’nin SHIB’i listelediğini duyurduğu 15 Kasım 2021’de geldi.

Gemini listelemesinden önceki ayda, SHIB çarpıcı bir şekilde yükseldi ve 28 Ekim 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008616 $’a ulaştı.

SHIB, Ekim ve Kasım’da toplam piyasa değeri ile amiral gemisi kripto para birimlerinden Dogecoin’i kısa bir süreliğine geride bıraktı. Kripto para birimi, Eylül ayında ise Coinbase’de listelendi.

SHIB yükselmeye devam edecek mi?

Bugünkü yükselişin bir tweet sonrasında gerçekleştiği düşünüldüğünde kalıcı olmama ihtimali gözardı edilmemeli. Ancak %20’lik artışın yarattığı heyecan, belki de bundan sonrası için yeterli gücü yaratabilir ve SHIB’i yeni rekorlara da götürebilir. Bir projeye dayanmayan kripto paralarda geleceğe yönelik tahminlerde bulunmanın daha zor olduğunu ve rallilerin tamamen topluluğun duygularıyla yöneldiğini unutmayın.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin