Shiba Inu, blockchain oyun tanıtımı ile trilyon dolarlık metaverse'e ilerliyor
Shiba Inu, blockchain oyun tanıtımı ile trilyon dolarlık metaverse'e ilerliyor

Shiba Inu ve Avalanche, kripto piyasasının toparlanmasına öncülük ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu bu yılın rakipsiz en iyisi oldu ve son 24 saat içinde piyasa toparlanmasının devam etmesine yol açtı. Shiba Inu, hacminin de artmasıyla %12,5 yükseldi ve şu anda 26.7 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Avalanche, tüm pazarın geniş bir pazar toparlanmasına 90 milyar dolar eklemesi nedeniyle %16’lık bir artış ile en iyi performans gösteren oldu.

Shiba Inu Pazartesi gününden bu yana değerinin %6’sını kaybettiği için iyi bir hafta geçirmedi. Bununla birlikte, geçtiğimiz gün, onu bu yılın kripto para birimi haline getiren kazanımları gösterdi ve %12,5 kazanarak 0,00004886 dolardan işlem gördü. SHIB hacmi de %4’ün üzerinde artarak 4 milyar dolara ulaştı ve USDT, BTC, ETH, USDC ve BUSD’den sonra piyasanın altıncı en yüksek seviyesi oldu.

Shiba Inu, bu yıl yüzde 70 milyonun üzerinde kâr elde etti

Shiba Inu, sırasıyla Solana ve Terra’yı geçerek bu yılın en büyük kazananı oldu. Meme coin, bugüne kadar yüzde 70 milyonun üzerinde kazanç elde etti.

Bitcoin neredeyse iki katına çıktı, Ethereum beş kat arttı ve Cardano yerel tokeni ADA 10 kat arttı. XRP, yakın zamanda sona ermeyecek gibi görünen SEC ile bir mahkeme savaşına karışmış olmasına rağmen, bu yıl %400 artış yaşadı.

Cardano, Ethereum işlemlerini tersine çevirdi

Ethereum, altcoinlerin kralı olduğu için, diğer tüm projelerin başarısı ona karşı ölçülüyor. Cuma günü Cardano, önemli bir başarı elde ederek günlük işlem hacminde Ethereum’un önüne geçti. Ancak Ethereum daha sonra üstünlüğü geri aldı.

Zincir içi aktivitedeki artışa rağmen, Cardano henüz büyük kazanımlar elde edemedi. Son 24 saatte hafif bir artışa rağmen, geçen hafta yüzde 10 oranında düşüş yaşadı. ADA, yazım sırasında 1,87 dolardan işlem görüyor. ADA fiyatı, yaklaşık üç ay önce belirlediği zirvenin yaklaşık %32 altında yer alıyor. Ethereum ise 4,291 dolarda yer alıyor ve piyasa değerine göre JPMorgan, VISA ve Walmart’tan daha büyük.

crypto-news-flash

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin