Floki Inu fiyat analizi: Boğalar neyi hedefliyor?

Kripto piyasası düşüşteyken, Floki Inu yüzde 70 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu, kripto piyasası bir krizden kurtulmak için mücadele ederken 24 saat içinde %69’un üzerinde kazanç elde etti. Genel olarak, Bitcoin düşüşe geçtiğinde, kripto piyasa pnömoniye yakalanır, ancak FLOKI düşüş eğilimini yenmeyi başardı.

FLOKI fiyatı, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi diğer meme paralarını geride bıraktı. Floki Inu bugün kesinlikle yeşildeyken, şu soruyu soruyor: Rallisini ne yönlendiriyor?

Floki Inu, yatırımcılar için önemli bir teknik dönüm noktası olan %69,17 artarak 0,002291 dolara ulaştı. FLOKI’deki artışa katkıda bulunan birincil faktör, Hindistan’ın en büyük futbol kulübü olan Kerala Blasters FC ile yakın zamanda yapılan bir anlaşma duyurusu gibi göründü.

Stratejik ortaklığın bir parçası olarak, 2021-2022 Hero Indian Super League sezonunda oyuncuların formalarına FLOKI’nin logosu ve web sitesi yerleştirilecek. Ayrıca FLOKI, iç saha maçlarında diğer promosyon öğeleriyle birlikte LED olarak gösterilecek.

Bu işbirliği, kulübün Instagram’da 2 milyon takipçiye ulaştığı göz önüne alındığında, zincirler arası Ethereum ve Binance Smart Chain tokeni için çok önemli bir anlaşma. Kerala Blasters FC, Hindistan’da böyle bir dönüm noktasına ulaşan ilk futbol kulübü oldu. Aynı zamanda 130 milyondan fazla taraftarıyla dünyanın en popüler beşinci futbol ligi olduğu da bildirildi. FLOKI’nin arkasındaki ekip, bu ortaklığın kriptoyu Hindistan’da ana akım haline getireceğini düşünüyor.

Floki Inu yükselişi

FLOKI, Elon Musk’ın Shiba Inu köpeğinin adının Floki olacağını söylediği bir tweet ile ortaya çıkmıştı. Aylar sonra Elon Musk, bir Shiba Inu yavrusu satın aldı ve ona Floki adını verdi. Bu duyuruyla birlikte, FLOKI’nin fiyatı %110’dan fazla arttı ve o zamandan beri devam eden istikrarlı ivmesini korudu.

Özellikle Floki Inu, Dogecoin ve Shiba Inu için çok yeni bir rakip, ancak ciddi bir mücadele verdi. Kripto yaratıcıları kısa süre önce Londra’da otobüs ve metro istasyonlarında bir pazarlama kampanyası başlattı. Reklamlar, Dogecoin’i kaçıran yatırımcıların bunun yerine Floki Inu’yu satın almalarını önerdi.

Reklamlar, Floki Inu etrafında biraz heyecan yarattı ve Birleşik Krallık’taki reklamlardan gelen eleştirilere rağmen token fiyatındaki bir yükselişe katkıda bulundu. Verilere göre, FLOKI’nin fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,003405 doları belirlediği 26 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında %500’ün üzerinde yükseldi. Ancak son zamanlardaki yükselişine rağmen FLOKI, en değerli 2.000 kripto para biriminin oldukça dışında kalıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin