featured
Dogecoin ve Shiba için sırada ne var?

Flaş: Dogecoin ve Shiba için dipten alım fırsatı geldi mi? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugünlerde sık sık geri çekilmelere veya büyük satışlara tanık oluyor. Bu geri çekilmelerin önceden programlanıp programlanmadığını tahmin etmek oldukça zor ama sağlıklı bir yükseliş trendi için bu tarz düşüşlerin yaşanması gerektiği açık.

Ancak bu düşüşler meydana geldiğinde, şaka tabanlı kripto paralarda short pozisyonu almak iyi bir seçim olabilir.

Getirilere bakıldığında, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) fiyatı 2021’in başından bu yana en yüksek kazancı kaydetti.

Dogecoin tahmini

Dogecoin 2021’in başında oldukça iyi bir performans kaydetti. Sonrasında altcoinlerin çoğu, DOGE’den gelen büyük kârların diğer altcoinlere akmasıyla yükseliş yaşadı. Sonrasında altcoin mevsimi başladı. Ancak sonrasında DOGE fiyatı aşırı düşüş yaşadı ve dar bir aralığa geçti.

Varlık, dar aralığı aşmayı birçok kez denedi, ancak ne yazık ki direnç seviyeleri düşmeye başladı. Öte yandan destek seviyelerinin yükselmesiyle ralli de yükselişini sürdürdü. Ve dolayısıyla, bu seviyeleri aşmak için varlık, önemli bir kırılma gerçekleştirmeden önce bir süre daha bu konsolidasyon içinde eğilim gösterebilir.

Shiba Inu tahmini

Shiba Inu, son 10 günde önemli miktarda hacim kaybetti ve bu nedenle çok dar bir aralığa yerleşti. Şüphesiz SHIB fiyatı, konsolidasyonu kırmayı birkaç kez denedi ancak bunu başaramadı. Küresel kripto piyasası değerinin %10’undan fazlasını silen son düşüşle SHIB de kazançlarının %15’inden fazlasını kaybetti. Bu ay fiyat birçok kez 0,0005000 doların altına düştü, ancak kısa sürede toparlandı. Bu nedenle, şu anda, bunu yapmaya çalışıyor.

Ne yazık ki SHIB fiyatı 0,0008500 doların üzerine çıktığından beri düşüş eğilimini sürdürüyor. Bu pozisyonları yeniden kazanmak için yapılan birçok girişime rağmen şaka tabanlı token başarısız oldu. Ancak fiyat grafikleri görselleştirildiğinde, konsolidasyonu kırmaya çalışmadan önce varlığın sağlıklı bir şekilde biriktiği fark edilebilir. Ve dolayısıyla kayda değer bir yükseliş trendi için umutlar halen sürüyor.

Şu anda, daha önce de belirtildiği gibi fiyat, sağlıklı düzeltme ve konsolidasyon arasında. Varlık, bugünün kayıplarını hızla geri alabilir ve 0.00006000 dolara yakın bir sonraki direnç seviyelerine doğru yükselmeye çalışabilir. Düşüş yaşanması halinde ise fiyat 0,0004500 doların hemen altındaki destek bölgesine doğru sürüklenebilir.

Toplu olarak baktığımızda, “meme coin” olarak bilinen kripto paralar, son düşüşlerle birlikte yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Bu tokenlerin geleneksel kriptolar veya popüler DeFi tokenleri gibi kayıplarından hızla kurtulabileceği düşünülüyor. Hem DOGE hem de SHIBA daha düşük destek seviyelerini tekrar ziyaret etmeyi reddediyor ve en kısa sürede ani direnç seviyelerini kırmaya çalışabilir. Bu nedenle, ayı piyasasının ortasında bu kripto paraları short’lamak çok kısa vadeli bir getiri sağlayabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin