"Bu 4 altcoin'e güvenen kazanır!" Usta trader nokta atışı tahmin verdi

“Bu 4 altcoin’e güvenen kazanır!” Usta trader nokta atışı tahmin verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler trader Aaron Arnold, piyasadaki fiyat dalgalanmalarından bağımsız olarak büyük hamleler yapan dört kripto para projesini takipçileriyle paylaştı.

İşte o kripto paralar:

1- Avalanche (AVAX)

Altcoin Daily isimli video serisinin son bölümünde konuşan Arnold, akıllı sözleşme platformu Avalanche’ın (AVAX) son 13 ayda hızla büyüyen 358 projelik ekosistemiyle “gerçek bir ilerleme” kaydettiğini söyledi.

2- Fantom (FTM)

Arnold’ın listesinin ikinci sırasında, merkezsiz finans (DeFi) ve merkezsiz uygulamalar (DApps) için bir Blockchain platformu olan Fantom (FTM) bulunuyor. Arnold’a göre, Fantom güçlü büyüme belirtileri göstermeye devam ediyor.

“Katlanarak büyümeye devam eden Fantom, hızlı ve ölçeklenebilir yeni nesil bir katman-1 platformu. Bazı istatistiklere bir göz atalım: 1,1 milyon benzersiz adres, 75.000’den fazla günlük aktif adres, yaklaşık 1 milyon günlük işlem, 44.000’den fazla akıllı sözleşme ve toplam 5,3 milyar dolarlık kilitli değer.”

3- Aave (AAVE)

Kripto para yatırımcısı, yakın zamanda üçüncü versiyonuna (V3) geçen borç verme ve ödünç alma protokolü Aave’yi de yakından izliyor. Aave V3 yeni işlevler sunarken Arnold, DeFi protokolü için çok önemli olduğunu söylediği bir özelliğin altını çiziyor.

“AAVE şimdi V3’ü piyasaya sürüyor. Tonlarca yepyeni özellikle dolu. Muhtemelen en önemli değişiklik, varlıkların farklı ağlar üzerinden Aave V3 pazarları arasında sorunsuz bir şekilde akmasına izin veren Portal isimli özellik. Yani Ethereum’dan Avalanche’a, Fantom’a, Cardano’ya, Solana’ya… Bu büyük bir özellik.”

4- Chiliz (CHZ)

Arnold’un radarındaki son token, hayran katılım tokeni Chiliz (CHZ). Arnold’a göre Chiliz, Socios’un NFL takımı New England Patriots ile yeni ortaklığından güç alabilir.

“Chiliz, dünyanın ilk tokenli spor borsası. Chiliz tokeni, Socios hayran etkileşimi uygulamasına güç veriyor, bu yüzden bunun Chiliz için veya Chiliz gibi projeler için oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden onları bugün listemize ekliyorum ve iyi görünüyorlar.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin