Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak
Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak

Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple teknolojisi, Birleşik Arap Emirlikleri ve Pakistan arasında anında fon transferi için kullanılacak.

Pakistan’ın en büyük özel bankalarından Bank Alfalah, bir havale koridoru açmak için Abu Dabi merkezli havale ve döviz şirketi LuLu Exchange ile güçlerini birleştirdi.

İki ülke arasındaki ödemeler, RippleNet Cloud hizmeti yardımıyla gerçekleştirilecek. Bu yılın başlarında LuLu Exchange, Hindistan ve Mısır’a da havale koridorları açtı.

Pakistanlılar Birleşik Arap Emirlikleri’nin toplam nüfusunun kabaca %12,5’ini oluşturuyor. BAE aynı zamanda Pakistan için ikinci en büyük fon transfer kaynağıdır.

Bank Alfalah CEO’su Atif Bajwa yaptığı açıklamada, Ripple’ın iki ülke arasındaki finansal köprüleri güçlendirmeye yardımcı olduğunu söylüyor:

RippleNet ile olan ortaklık, Lulu Exchange ile ortaklığımızı derinleştirmemize ve BAE’de ikamet eden Pakistanlılar ile evlerindeki aileleri arasındaki mali köprüleri güçlendirmemize yardımcı olacak.

Ripple ile ilgili diğer önemli gelişmelerde Suudi İngiliz Bankasının  bu ayın başlarında kurumsal müşterilere anında fon transferi hizmeti sağlamak için Ripple teknolojisini kullanmaya başlaması vardı.

Kripto endüstrisinin önemli şirketi, geleneksel piyasalarda sınır ötesi fon transferleri için hizmet ağını genişletmeye devam ederken kripto piyasalarında da hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Ripple tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamaya göre şirket, yeni bir likitide merkezi kurmayı planlıyor.

Ripple, Liquidity Hub adı verilen yeni hizmetiyle kullanıcıların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), ve Ethereum Classic (ETC) ticareti yapabilecekleri bir platform sunacak. Bu hizmetin 2022 yılının ilk çeyreğinde hayata geçmesi planlanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin