Kripto analisti Shiba için yeni ATH tahmini yaparken, önemli majör varlıkta ise büyük ralli bekliyor
Kripto analisti Shiba için yeni ATH tahmini yaparken, önemli majör varlıkta ise büyük ralli bekliyor

Kripto analisti Shiba için yeni ATH tahmini yaparken, önemli majör varlıkta ise büyük ralli bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının son rallisi bugünlerde yaşanıyor. Kripto para birimleri tek tek boğa koşusunu yapıyor. Ralliler peş peşe gelirken halen sessizliğini koruyan varlıklar dikkat çekiyor. Ünlü kripto analisti ise Shiba Inu ve Ripple hakkında ön görülerini paylaştı. 

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve yatırımcısı, meme coin Shiba Inu’nun (SHIB) tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaya hazır göründüğünü ve Ripple için destansı bir ralli öngördüğünü söylüyor.

Shiba, son günlerde yakaladığı çıkışla piyasa damga vurmuştu. İlk 10 içine girerek dikkatleri üzerine çeken meme coin, 40 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşmıştı. Şu an 11. sırada kendisine yer bulan Shiba Inu, yeni bir ralli başlatabilir. Öte yandan uzun süredir sessizliğini bozamayan Ripple ise bir türlü mega boğa rallisini başlatamadı.

Ripple Labs şirketinin geçen sene SEC davasına takılması fiyatlanmayı da önemli ölçüde etkiledi. Birçok kripto borsası XRP’yi delist etmişti. En çok dikkat çeken borsa ise Coinbase olmuştu. Borsa halen Ripple para birimini listelemedi. Bu gelişmelerle beraber XRP asıl fiyatlanmayı bir türlü yaşayamadı.

Ünlü analist Shiba ve Ripple’dan patlama bekliyor

Kripto analisti Scott Melker 110.000 YouTube abonesine sahip. YouTube tarafında oldukça etkin bir kişi. Analist, Shiba Inu’nun son birkaç hafta içinde DOGE rakibini aşağı yönlü tutan çapraz bir direnç aldıktan sonra yükselişe geçtiğini hatırlattı.

Shiba’nın yeniden zirvelere döneceği düşünen Scott Melker, 4H mumda patlamanın olduğunu ve 0.00089 hedefi beklediğini vurguladı.

Kripto analisti XRP’yi ise oldukça yakından takip ediyor. Melker paylaştığı grafiğe göre, Ripple 1,96 dolara yükselmeye hazırlanıyor. Şu anki değeri 1,19 $’dan %64’ün üzerinde gitme potansiyeli var.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin