Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!
Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!

“Bu 3 kripto para katlanarak artacak, altını bile geçecek!” Ünlü fon yöneticisinden flaş tahmin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ünlü hedge fonu yöneticisi Anthony Scaramucci; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) ile ilgili önemli ifadelerde bulundu. Yönetici, bu üç kripto para biriminin, enflasyondan korunma aracı rolünde altının bile üzerine çıkacağını düşünüyor.

Bitcoin, Ethereum ve Algorand, altını geçebilir mi?

CNBC’nin Squawk Box programında verdiği bir röportajda Scaramucci, Bitcoin ve kriptonun yeni teknolojik ilerlemeye yönelik nesiller arası bir değişimi nasıl temsil ettiğini açıkladı. BTC’nin, altının yerini alacağını iddia etti.

“Asla altın satmayacağım. 5.500 yıllık bir değer deposu. Ancak toplumumuzdaki her şey gibi, bir yenilik sunan yeni bir araç satın aldığınızda, bazı şeyleri gölgede bırakma eğilimi var.

DVD’lerimiz vardı ve Netflix’e geçtik. Satoshi Nakamoto whitepaper’ı bizi temelde yeni bir çağa soktu. Bitcoin ile ilişkili teknik özellikler altından sonsuz derecede daha iyi: Onu maliyetsiz bir şekilde hareket ettirebilir, neredeyse maliyetsiz bir şekilde saklayabilirsiniz. Onu hackleyemezsiniz.

21 milyon adetlik kıtlığı ile (şu anda çıkarılan altının sadece %65’ine sahip olduğumuzu unutmayın) arz sıkıntısı, teknik özellikler, bence uzun bir süre içinde altından muhtemelen 10 kat daha iyi olacak.

Ancak şu anda Bitcoin, Michael Saylor ve Cathie Wood gibi insanların tahmin ettiği hızda ilerliyor, sonunda altını gölgede bırakacak. Bugün yaklaşık 1,2 trilyon dolarlık bir piyasa değeri var. Altın kabaca 11 trilyon dolar. Ama bence Bitcoin oraya varacak, tıpkı bugün akıllı telefonumuzu kullanmamız ve döner telefon kullanmamamız gibi.”

“Altın da yükselmeye devam edecektir”

Scaramucci, enflasyonist baskılar karşısında hem altının hem de Bitcoin’in birlikte yükselebileceğini söylese de Bitcoin, Ethereum ve Algorand gibi dijital varlıkları zaman içinde katlanarak artacak varlıklar olarak öneriyor.

“Bence altın hep daha iyi olacak ama bu bir çeşit düz çizgi durumu. Mütevazı yükselebilir mi? Evet. Ancak Bitcoin, Ethereum ve Algorand’ın, altının ölçeklenebilirlik ve güvenlik sorunları nedeniyle katlanarak artacağını düşünüyorum.

Altın yükselebilir mi? Kesinlikle. %6 enflasyon olacaksa altın yükselir mi? Elbette. Ama paramı koyardım ve müşterileri paralarını Bitcoin’e koymaya teşvik ediyorum. Ve sanırım Bitcoin’de daha yeni başlıyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir