Bugün bu altcoin'e güvenenler kazandı: Yükseliş sürecek mi?
Bugün bu altcoin'e güvenenler kazandı: Yükseliş sürecek mi?

Bugün bu altcoin’e güvenenler kazandı: Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse tokenleri arasında yer alan SAND, Facebook’un Meta ismiyle yeniden markalaşacağını duyurmasının etkisiyle kayda değer bir ralli yapmıştı. Kripto para birimi bugün de etkileyici bir yükseliş yaşadı. Peki son yükselişini sürdürebilecek mi?

Önemli teknik noktalar:

  • SAND token fiyatı, 20 günlük EMA’dan iyi destek aldı.
  • Günlük RSI grafiği, değerinde önemli bir düşüş gösterdi.

SAND tokenindeki gün içi işlem hacmi, %56,3’lük bir artışa işaret ederek 2,5 milyar dolar.

SAND yükselmeye devam edecek mi?

3 Kasım’da, SAND tokeni 3,45 $’lık yeni zirvesine ulaştı. Token fiyatının bu ani ralliyi stabilize etmesi gerekiyordu ve bu nedenle küçük bir geri çekilme aşaması gördük. SAND fiyatı, yeterli desteği sağlayan 0,5’lik Fibonacci düzeltme seviyesine kadar geriledi.

Önemli EMA’lara (20, 50, 100 ve 200) gelince ise 20 EMA hattının şu anda tokene iyi bir şekilde destek verdiğini ve  güçlü bir yükseliş trendi sunduğunu belirtelim.

Göreceli Güç Endeksi 68’de ve fiyat hareketinin bu hafif geri çekilmesine destek verdi.

0,5 Fib’den sıçrayan SAND tokeni, fiyatın ralliye devam etmesi için makul bir olasılık olduğunu gösteriyor. Token fiyatı ayrıca 2,77 dolarda yer alan yatay direnci geri kazanmayı başardı ve fiyat bu seviyeyi yeniden test etmek için geri çekilebilir.

MACD Göstergesi, her iki çizgisinin de yakın zamanda nötr bölgenin (0.00) üzerine çıktığını ve bu tokende yükseliş momentumuna geçiş olduğunu gösteriyor. Token fiyatı şu anda %25,3’lük bir gün içi kazançla 3,34 $’dan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin