Eth fiyat analizi: Ethereum 4.700 dolara geriledi
Eth fiyat analizi: Ethereum 4.700 dolara geriledi

Eth fiyat analizi: Ethereum 4.700 dolara geriledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi bugün düşüşte, çünkü daha düşük bir hareketin başka bir yüksek seviye belirlemesi bekleniyordu. Genel olarak, ETH giderek daha sıkı bir konsolidasyonda işlem gördü, bu da bugün çok fazla oynaklık görülmeyeceği anlamına geliyor.

Ethereum Price Analysis: ETH sets lower high at $4,700, consolidation to slowly continue? 1

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde karışık sonuçlarla işlem gördü. Piyasa liderlerinden Bitcoin %0,3 ve Ethereum % 0,11 kaybederken, en iyi diğer altcoinler hafif bir kazanç yaşadı.

ETH, 4.510,92 dolar – 4.702,12 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatteki orta seviye volatiliteyi gösteriyor. İşlem hacmi %14,6 azalarak 16 milyar dolara kadar düştü. Ayrıca, toplam piyasa değeri 545 milyar dolar civarında işlem gördü ve bu da %19,58’lik bir piyasa hakimiyeti ile sonuçlandı.

Ethereum daha fazla dip mi ayarlayacak?

4 saatlik grafikte, düşüş momentumunun geri döndüğünü görebiliriz, bu da muhtemelen Ethereum fiyatının konsolide olarak daha yüksek bir düşük seviye ayarlamasına yol açar.

Ethereum Price Analysis: ETH sets lower high at $4,700, consolidation to continue?

Ethereum bu hafta düşüş momentumu dönüşü gördü. Geçen hafta 4.650 dolara yeni bir zirve ayarlandıktan sonra, takip eden geri çekilme sonucunda 4.350 dolara güçlü bir yüksek dip yaptı. ETH, 9 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.840 dolara kadar tekrar yükseldi. Bununla birlikte, o zamandan beri, Ethereum 4.500 doların altında ani bir yükseliş gördü ve ardından giderek daha dar bir aralıkta konsolidasyon geldi.

Son 24 saat içinde hem daha yüksek hem de daha düşük zirveler belirlendiğinden, Ethereum’un konsolidasyona devam etmesi bekleniyor. ETH şu anda tekrar düşüşe geçti ve muhtemelen 4.500 doların üzerinde daha yüksek bir dip ayarlanması bekleniyor.

ETH bir gecede 4.700 dolarda zirveye ulaştıktan sonra daha yüksek bir düşüşün devam etmesi beklenildiğinden, Ethereum bugün düşüşe geçti. Bu yüzden, ETH’nin giderek daha dar bir aralıkta işlem görmeye devam etmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin