MATIC fiyat analizi: Polygon 2,5 doları kırabilecek mi?
MATIC fiyat analizi: Polygon 2,5 doları kırabilecek mi?

MATIC fiyat analizi: Polygon 2,5 doları kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükseliş trendi sırasında boğalar uygun zamanı beklerken MATIC fiyatı konsolide oluyor gibi görünüyor.

  • MATIC fiyatı, grafikte belirtildiği gibi %67’lik bir tırmanışa hazırlanıyor olabilir.
  • Boğalar, ralli devam etmeden önce nefeslerini düzene sokuyor gibi görünüyor.
  • Polygon, iyimser hedefe ulaşılmadan önce bir dizi direnç ile karşılaşabilir.

MATIC rallisi henüz bitmedi

MATIC fiyatı, günlük grafikte bir boğa flama formasyonu oluşturdu ve bu, 24 Ekim’de grafik deseninin üst sınırının üzerine çıktıktan sonra Polygon’un büyük bir ralli için hazır olduğunu gösteriyor. 

Grafikte belirtildiği üzere boğa formasyonunun üst trend çizgisinden 3,13$’a doğru %99’luk bir ralliyi işaret ediyor. Şu anda boğalar, MATIC fiyatını %61,8 Fibonacci geri çekilme destek seviyesi 1,89$ civarında gezindiği için bir sonraki yükselişinden önce bir dayanak sağlamaya çalışıyor. 

Bununla birlikte, genel piyasa duyarlılığını ölçen TRIN endeksi, piyasadaki alıcılardan çok daha fazla satıcı gösteriyor. MATIC fiyatı, 3 dolara tırmanmadan önce konsolide olmaya ve güvenilir destek keşfetmeye devam edebilir. 

IntotheBlock’un IOMAP modeli ise, Polygon’un 6.110 adresin 54.35 milyon MATIC satın aldığı fiyat olan 1,91$ civarında önemli bir dirençle karşılaşacağını gösteriyor. 3,480 adresin 40,74 milyon MATIC satın aldığı 1,97 dolardan, ardından 173 adresin 47,94 milyon MATIC satın aldığı 2,03 dolardan, Polygon için ek engeller ortaya çıkarabilir.

MATIC fiyatı için temel engeller %78,6 Fibonacci düzeltme seviyesinde 2.24$’da, ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi 2.69$’da yer alıyor.

Satış baskısı artacak olsaydı, Polygon ilk savunma hattını IOMAP modeline göre 4.16 adresin 49.2 milyon MATIC satın aldığı 1,80 dolardan keşfedecekti. Bir sonraki en sağlam destek seviyesi, ortalama 1,63$ fiyatla 133 milyondan fazla Poligon satın alan 10.560 adresle, en büyük MATIC sahip kümesine denk gelen 21 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) görünüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin