MANA, 1 haftada uçtu: Peki buradan alım yapılır mı?
MANA, 1 haftada uçtu: Peki buradan alım yapılır mı?

Metaverse projesi olan MANA, kısa sürede yüzde 313 oranında yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MANA, son yedi gün içerisinde yüzde 300’den fazla artış gösterdi. Metaverse projesi olan MANA fiyat artışlarından daha fazla faydalanıyor. Decentraland (MANA), diğer birçok altcoin gibi yükseliş trendinde yer alıyor. Ayrıca kripto MANA birçok borsada yüzde 300’ün üzerinde artış sağlayarak yükseliş modeli içerisinde tek bir günde %80 arttı. Yazma sırasında MANA, 3,60 dolar fiyatla piyasa değerine göre 35. Sırada yer alıyor.

Aslında Decentraland MANA aslında Ethereum blockchain tarafından desteklenen sanal gerçeklik platformu olarak tanıtılıyor. Ayrıca, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyor.

MANA neden yükselişe geçti!

Öte yandan, MANA’nın fiyat artışının nedeni metaverse projesi olmasının önemli bir payı var. Sadece MANA değil, metaverse ile ilgili tüm kripto projeleri, Facebook’un “metaverse’yi hayata geçirme” açıklamasından sonra önemli fiyat artışlar gösterdi. Facebook yeni misyonuyla Meta olarak yeniden markalanacağını açıklamasıyla Meta projeleri de bu haberden olumlu faydalandı.

Facebook’un Meta marka değişikliği, firma tarafından meta veriye yönelik kapsamlı bir yeniden düzenlemenin parçası olacak. Eylül ayında, metaverse ile ilgili potansiyel müşteriler ve ortaklıklar için 50 milyon dolarlık bir yatırım kararı yayınlandı.

Şirketin yeniden markalaşacağını duyuran Faceobook CEO’su Mark Zuckerberg, metaverselerin sosyal ağların ilk zamanlarındaki gibi bir sınır bölgesi olduğunu ifade etti. Ayrıca, genel piyasa hissiyatı, kriptoların son fiyat düzeltmelerinden sonra boğa koşusu sezonuna yeniden başladığını ortaya koyuyor. Bu ani fiyat artışının bir başka nedeni de balinaların yaklaşan altcoinler rallisi için gizlice Decentraland satın almayı tercih etmesi olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin