Michael Saylor, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili ne söyledi?
Michael Saylor, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili ne söyledi?

Michael Saylor, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Michael Saylor, şaka paralarla ilgili herhangi bir fikri olmadığını belirtiyor. Michael Saylor Bloomberg Technology’den Emily Chang ile gerçekleştirdiği röportajda şaka temalı paralarla ilgili yöneltilen soruya da yanıt verdi.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şaka parası olarak anılan Dogecoin ve Shiba Inu hakkında fikir belirtmedi. Bloomberg Technology ile yaptığı röportajda Michael Saylor’a bu iki coin ile ilgili ne düşündüğü soruldu. “Dogecoin katili” olarak anılan Shiba Inu son haftalarda yükselişiyle yatırımcıların gözdesi durumunda.

Amerikalı gazeteci, yazar, sunucu ve Bloomberg Technology’nin baş yapımcısı Emily Hsiu-Ching Chang, birçok insanın “Dogecoin Katili” Shiba Inu’yu bir şaka olarak gördüğünü, ancak şu anda büyümesine dikkat çekti.

Buna cevaben Saylor, Bitcoin’in faydasını ve teknolojik yapısının altını çizdi. Ayrıca DeFi tokenlerine (NFT) odaklanan insanlar olduğunu söyledi. Bunun üzerine, şaka paralar için spekülatör ortamın olduğunu ifade etti. Buna ek olarak, herkesin kendine ait şeyleri olduğunu ve bunun kripto dünyasının bir parçası olduğunu ve bu yüzden kripto alanını ilginç ve heyecanlı kıldığını düşünüyor.

Daha da genişleyen Emily, Saylor’a Shiba Inu’yu Dogecoin ile nasıl karşılaştırdığını sordu ancak MicroStrategy CEO’su şu cevabı verdi.

Bu tokenler hakkında hiçbir fikrim yok. Kendi şeridimde kalıyorum, Emily. #Bitcoin

Michael Saylor’un Bitcoin alımlarıyla kripto alanında önemli bir yatırımcı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Michael Saylor’un şirketi MicroStrategy, şu anda yaklaşık 3.16 milyar dolar değerinde 114.042 adet Bitcoin yatırımı bulunuyor.

Dogecoin ve Shiba Inu’dan bahseden Edward Snowden ayrıca milyonlarca takipçisine tweet attı. Snowden şunun altını çizdi:

Bir şaka parayla zengin olacaksanız zor kazandığınız birikimlerinizi yeni bir şaka parasıyla takas etmeye karar verdiyseniz, lütfen size hissesini şaka parası değil de KLON olarak satan bir piyasayı kurnazlıkla alt etme olasılığını dikkate alın.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin