Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Dikkat! Shiba Inu arzının yüzde 75’i sadece 20 kişinin elinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde piyasayı yeniden meme coinler etkisi altına aldı. Shiba Inu önderliğinde meme coinler yükselişe geçti. Hamster, Floki Inu gibi pek çok hayvan figürlü varlıklar en az yüzde 50 yükseldi. Yatırımcıların yönelmesiyle birlikte fiyatlarında ciddi artışlar yaşandı.

Geçtiğimiz dönemlerde Dogecoin’e olan ilgi nedeniyle piyasada para sürekli DOGE’ye akmıştı. Son haftalarda aynı durum SHIB için oluştu. Günlük 25 milyar doları geçen hacim artışına tanık olduk. Ancak varlığın büyük çoğunluğu 20 kişinin elinde bulunuyor. Riskin büyük olduğunu hatırlatmak da fayda var.

Meme tabanlı dijital varlık Shiba Inu, piyasa değeri ile en büyük 10 varlık arasına girmeyi başarmıştı. İlk 10 içinde yer alırken DOGE’yi ise saf dışı bıraktı. Son 30 gün içinde, SHIB tokeni %976 artarak 40 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ulaştı. Kripto para biriminde 549 trilyon jeton dolaşımda yer alıyor.

Shiba arzının büyük çoğunluğu 20 büyük balinada bulunuyor

SHIB, tüm zamanlar zirvesini yaşadıktan sonra bir miktar geri çekildi. 0.000084 cent seviyesi ile zirvesini gördü. Yüzde 10 kadar geri çekilirken yeniden bir toparlanma evresine girdi. Biz haberi yaptığımız sıralarda 0.000074 cent dolayında işlem görüyor. İlk 10 içindeki yerini koruyan Shiba Inu, 40 milyar dolarlık market değerine sahip.

Shiba Inu sahipleri, dolaşan arzın büyük bir miktarını elinde bulunduruyor. Coincarp’ın paylaştığı verilere göre 10 cüzdan %71’ini oluşturuyor. 20 cüzdan ise arzın %75’ine sahip. İlk 100 içinde Shiba Inu sahibi ise arzın yüzde 80’lik kısmını oluşturuyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin