Bu şok yasak oyun devinin çok eleştirdiği NFT sektörüne girmesine neden oldu
Bu şok yasak oyun devinin çok eleştirdiği NFT sektörüne girmesine neden oldu

Bu şok yasak oyun devinin çok eleştirdiği NFT sektörüne girmesine neden oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Epic Games CEO’su Tim Sweeney bir keresinde NFT ‘lerle ilgili dolandırılıcılığa benzer bir şey yorumunda bulunmuştu, ancak O da fikrini değiştirenler ve belki de değiştirmek zorunda olarak arasına katıldı.

Epic Games ve CEO’su Tim Sweeney, NFT’ler dolandırıcılarla dolu dev bir gezegen şeklinde eleştirilere sahip olsa da şimdi blok zincir teknolojisi ve NFT’leri kullanan oyunların PC mağazasına girmesine izin vermeye açık. Bu, Valve’ın NFT’leri ve blok zinciri teknolojisini kullanan tüm oyunları kaldırma ve yasaklama kararını takip ediyor. Ayrıca şirketin CEO’sunun, Epic’in dolandırıcılık nedeniyle NFT’lere girmeyeceğini söyleyen önceki açıklamalarını da takip ediyor.

Epic Games, The Verge’e bazı sınırlamalar olsa da, yayıncının dijital vitrininde görünebilecek oyunlarda blockchain teknolojisi, NFT’ler ve kripto para birimleri kullanmak isteyen geliştiricilerle çalışmaya açık olduğunu söyledi.

Epic CEO’su Tim Sweeney, The Verge’in şirketinin NFT teknolojisine vitrininde izin verme konusundaki ilgisiyle ilgili bir hikaye yayınlamasının ardından bir tweet attı,

Epic Games Store, ilgili yasalara uymaları, blok zincir teknolojisini kullanan oyunları memnuniyetle karşılayacaktır. terimler ve uygun bir grup tarafından yaşa göre derecelendirilir.

İnsanlar, bunun Sweeney’nin geçen ay Twitter üzerinden yayınlanan açıklamalarıyla doğrudan çeliştiğine dikkat çekti. Daha önceki tweet’lerde CEO, Epic’in NFT’lere bulaşmayacağını çünkü “tüm alan şu anda bir sahtekârlık, ilginç merkezi olmayan teknoloji temelleri ve dolandırıcılık karışımından oluşuyor ” dedi.

Şimdi, birkaç hafta sonra, Epic ve CEO’su aslında NFT’lere tamamen açık görünüyor. Ama merak etmeyin Sweeney’nin bu çelişki için de bir açıklaması vardı. İyi bir açıklama değil, ama yapmış.

Sweeney’e göre, o ve Epic, bir oyun geliştiricisi ve bir teknoloji şirketi olarak şirket arasında bir ayrım yapıyor. Bu nedenle oyun geliştirici Epic, NFT’lere (en azından şimdilik) dokunmayacak olsa da, Epic’in teknoloji şirketi sürümü açık ve blockchain geliştiricileri ve yaratıcıları ile iş yapmaya hazır.

Görünüşe göre Sweeney NFT pastasından pay almak istiyor. Ve Twitter’da NFT’leri ve blok zinciri teknolojisini açıkça eleştirdiği doğru olsa da, bu, CEO’su olduğu şirketin hala açıkça NFT ile aşılanmış oyunların vitrinine çıkmasına izin vermediği gerçeğini değiştirmiyor. Yayıncı Steam ile mümkün olan her şekilde rekabet etmeye devam ederken, Valve’ın yapmayacağını yapmak isteyen bir Epic vakası gibi geliyor.

kotaku


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin