XRP cephesinde son durum nedir, SEC davasında bir gelişme var mı?
XRP cephesinde son durum nedir, SEC davasında bir gelişme var mı?

XRP cephesinde son durum nedir, SEC davasında bir gelişme var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal ticaret platformu eToro’ya göre bu yılın üçüncü çeyreğinde XRP, Birleşik Krallık’ta bir numaralı kripto para birimi oldu. XRP sahipleri, SEC ve Ripple davasındaki işlemler konusunda iyimser bakıyor.

Açıklama yok.

Analistler, XRP’de büyük bir hareket öngörüyor

Sosyal ticaret platformu eToro, geçtiğimiz günlerde XRP’nin İngiltere’nin en popüler kripto para birimi olduğunu ve Ripple’ın yolundan Cardano geldiğini açıkladı. İngiltere’deki kripto yatırımcıları, 2021’in 3. çeyreğinde XRP’ye diğer tüm kripto paralardan daha fazla para yatırdı.

XRP fiyatındaki yıllık artış %100’ün üzerinde yer almış durumda. Bitcoin ve Ethereum’daki daha yüksek kazanımlara rağmen yatırımcılar oynaklığı ve riske göre ayarlanmış getirileri nedeniyle XRP’ye bağlı kaldıkları biliniyor.

İlginç bir şekilde XRP son birkaç ay içinde perakende ve kurumsal benimsemede bir artışa tanık oldu. Ripple, Digital Pound Foundation ile işbirliği yaptı ve firmanın küresel bankalarla çalışma ve CBDC gelişimi ile ilgili sorunları çözme hedefleri doğrultusunda çalışmaya hazırlandı.

XRP, CBDC’lerin geliştirilmesi için merkezi kurumlarla işbirliği yapıyor. Butan’ın Para Otoritesi ile ortaklığını açıkladıktan sonra Ripple, “Digital Pound Sterling” için İngiltere’nin merkez bankasıyla birlikte çalışıyor.

Ripple, kendisini CBDC gelişiminde bir köprü olarak konumlandırdı. Dünyanın altıncı en büyük kripto para birimi 2021’de 0,22 dolardan başladı ve daha fazla düzeltme yapmadan önce Nisan ayında 1,9 dolara ulaştı.

Kripto para analisti @Koolaid_crypto, önümüzdeki iki gün içinde XRP fiyatında büyük bir hareket öngördüğünü de ekleyelim.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin