Ünlü trader Bitcoin, Ethereum, Cardano ve bu 5 kripto varlığı için maksimum fiyat hedeflerini açıkladı
Ünlü trader Bitcoin, Ethereum, Cardano ve bu 5 kripto varlığı için maksimum fiyat hedeflerini açıkladı

Ünlü trader Bitcoin, Ethereum, Cardano ve bu 5 kripto varlığı için maksimum fiyat hedeflerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son derece önemsenen bir trader olan Michaël van de Poppe, bu boğa piyasası sona ermeden önce Bitcoin, Ethereum, Cardano ve bir avuç diğer kripto varlığının ne kadar yükselebileceğini açıklıyor.

Bitcoin ve Ethereum fiyat hedefi

Van de Poppe, yeni bir tweet’te 192.000 takipçisine Bitcoin’in (BTC) boğa piyasasını 350.000 ila 450.000 dolar arasında bir fiyat etiketi ile bitirmesini beklediğini söylüyor. BTC’nin 58.427 $’lık mevcut değerinden, traderın zirve hedefi %670’in üzerinde bir yukarı yönlü potansiyeli temsil ediyor.

Ethereum’a (ETH) bakıldığında Van de Poppe, bu patlama döngüsü sona ermeden önce 10.000 ila 17.5000 dolar arasında yükselebileceğini söylüyor. Ethereum’un 2.073 dolardan işlem görmesiyle, trader ETH’nin yaklaşık %750 oranında artabileceğine inanıyor.

Cardano ve diğerleri

Cardano’ya (ADA) gelince, kripto stratejisti, Van de Poppe’nin Ethereum rakibi için fiyat hedefi 10 ila 20 dolar arasında değiştiğinden, mevcut 1,18 dolarlık fiyatından potansiyel olarak %1,600’e yakın yükselebileceğini söylüyor.

Trader ayrıca akıllı sözleşme platformu Polkadot’ta (DOT) yükselişte. DOT’un 250 ila 350 dolar arasında işlem göreceğini ve şu anki 44 dolarlık değerinden %690’dan fazla büyümeyi temsil edeceğini söylüyor.

Chainlink (LINK) ayrıca Van de Poppe’nin radarında. Merkezi olmayan oracle platformu için 250 ila 350 dolar arasında bir fiyat hedefi belirterek, boğa piyasası kapanmadan önce yaklaşık %1.050 büyüme olasılığını öne sürüyor.

Bir sonraki koin ise tradera göre 5 ila 7 dolar arasında bir fiyat hedefi olan Zilliqa (ZIL). Van de Poppe şu anki değeri 0.21 $ olan blockchain ölçeklenebilirlik platformunun %3.233’ün üzerinde yükselmesini bekliyor.

Elrond (EGLD), 500 ila 700 ABD doları arasında en yüksek hedefi ile Van de Poppe’nin listesinde yer alıyor. Van de Poppe, internet ölçeğindeki blok zincirinin yazı yazılırken 166 dolarlık fiyatından %320’den fazla yükseleceğini söylüyor

Son koin ise Van de Poppe’nin 50 ila 75 dolar arasında bir yere geleceğini söylediği DIA. Şu anki 5 $’lık değerinden, maksimum %1.400’lük bir artış olacağı anlamına geliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin