Bitcoin fiyatı 54.000 $'a düşmesine rağmen Nisan'da ralli bekleniyor
Bitcoin fiyatı 54.000 $'a düşmesine rağmen Nisan'da ralli bekleniyor

Bitcoin 54.000 $’a düşmesine rağmen Nisan’da ralli bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Profesyonel traderlar ve analistler, Bitcoin’in 54.000 $’ın altındaki düşüşünü bir başka yükseliş satın alma fırsatı olarak görüyor.

23 Mart’ta, çeşitli blockchain verileri balina cüzdanlarının alımları yavaşlatmaya başladığını ve riski perakende yatırımcılara aktardığını gösterdiğinden, ayılar Bitcoin’in (BTC) fiyatını 54.000 $ destek seviyesinin altına itmeyi başardılar.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, 22 Mart’ta başlayan ve Salı gününe kadar devam eden düşüş trendinin, fiyatın bu hafta ikinci kez 54.000 $ destek seviyesini yeniden test ettiğini gösteriyor.

Coinshares verileri, BTC’nin kurumsal yatırımcılar için tercih edilen varlık olmaya devam ettiğini ve 57 milyar dolarlık varlıklar şu anda kurumlar tarafından yönetildiği için sektörün bir bütün olarak önemli bir büyüme görmeye devam ettiğini gösteriyor.

Yükseliş trendi, son gerilemeye rağmen bozulmadan kalıyor

Deneyimsiz traderlar ve kripto para birimi alanında yeni olanlar, son düşüşü düşüş eğiliminin bir işareti olarak görebilirken, Cointelegraph Markets analisti Michaël van de Poppe, gerilemeyi Bitcoin için yükseliş eğilimi olarak görüyor.

Bir blokchain veri sağlayıcısı olan CryptoQuant’tan alınan veriler, 23 Mart’ın erken saatlerinde toplam 14.600 BTC’nin Coinbase’den ayrıldığını gösteriyor.

Çıkışların balina birikimlerinin sonucu olduğunu doğrulamanın bir yolu olmasa da, Whalemap’in analizi 55.000 $ seviyesinde yoğun bir birikim olduğunu gösteriyor, ancak araştırmacılar mevcut destek seviyesinin başarısız olması durumunda bir sonraki güçlü destek seviyesinin 47.438 dolar olacağı konusunda uyardı.

Jarvis Labs’taki analistler biraz farklı bir bakış açısına sahipti ve yatırımcıların BTC’nin günlük hareketlerini anlamak için genel borsa akışlarından daha fazlasına bakmalarını önerdiler.

Jarvis Labs kurucu ortağı Ben Lilly’ye göre, “genel akışlar içinde hangi cüzdanın aktif olduğunu görmek önemlidir.”

Jarvis Labs, “Pablo” olarak adlandırdıkları bir cüzdanı izliyor ve analizler, cüzdanın tarihsel olarak Bitcoin fiyatındaki düşüş fiyat hareketine bağlı olduğunu gösteriyor. Pablo, BTC’yi en son hareket ettirdiğinde, Şubat sonundaki keskin piyasa düzeltmesi meydana geldi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin