16 Mart Polkadot ve XRP fiyat analizi
16 Mart Polkadot ve XRP fiyat analizi

16 Mart Polkadot ve XRP fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar, geçtiğimiz birkaç gün içinde 20 günlük EMA’yı (34.79 $) başarıyla savunmasına rağmen, Polkadot’u (DOT) 37.50 ila 40 dolarlık genel direnç bölgesinin üzerine çıkaramadılar.

Bu, talebin daha yüksek seviyelerde azaldığını gösteriyor.

Yassılaşan 20 günlük EMA ve 53’ün altındaki RSI, boğaların gücünü kaybedebileceğini gösteriyor. Fiyat 20 günlük EMA’nın altında kalırsa, kısa vadeli traderlar çıkışa koşarken satış yoğunlaşabilir. Bu, DOT / USD paritesini 50 günlük SMA’ya (28.73 $) çekebilir.

Bu düşüş görünümü, fiyat mevcut seviyeden çıkarsa ve 40 ila 42,50 dolarlık direnç bölgesinden çıkarsa geçersiz hale gelecek.

Böyle bir hareket, yükseliş trendinin 52.50 $’a ulaşabilecek bir sonraki ayağını başlatabilir.

XRP

XRP, 13 Mart’ta 20 günlük EMA’nın (0,45 $) üzerine çıkmaya çalıştı ancak başarısız oldu. Bu da ayıların üstünlük sağlamaya çalıştığını gösteriyor. Satıcılar fiyatı 0,42 doların altına çekebilirse, altcoin 0,35 dolara düşebilir.

20 günlük EMA marjinal olarak düşüyor ve RSI negatif bölgede işlem görüyor. Bütün bunlar ayılara küçük bir avantaj sunuyor.

Boğalar, fiyatı 0,50 $’lık genel direncin üzerine çıkarabilirse, bu düşüş görünümü reddedilecek. Böyle bir hareket, XRP / USD kurunu 0,65 $’a çıkarmaya çalışabilecek alıcıları çekebilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin