Synthetix ve Digibyte fiyat analizi: SNX ve DGB için teknik görünüm
Synthetix ve Digibyte fiyat analizi: SNX ve DGB için teknik görünüm

Synthetix ve Digibyte fiyat analizi: SNX ve DGB için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Synthetix, güçlü yükseliş momentumunu arkasına alarak grafiklerde yukarı hareket etmeye devam ediyor. Satın alma aktivitesi sessiz kaldığından DigiByte’ın ani direncinin üzerine çıkması ise pek olası görünmüyor.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Synthetix, 16,6 dolarlık destekten güçlü bir şekilde geri döndü ve bu seviyeye dokunduktan sonra %40’tan fazla yükseldi. Awesome Osilatör, SNX listelerde yükselirken güçlü bir yükseliş ivmesi resmetti. Bollinger Bantları, çizgilerin birkaç gün önce farklılaşmaya başlamasının ardından fiyatta keskin bir hareketin başlangıcına işaret etti. Şamdanlar üst bantta işlem görse de, geri çekilme piyasa genelinin durumuna bağlı olacakt.

Bir fiyat düzeltmesi durumunda, piyasanın boğaları, fiyat üzerindeki kontrolü sürdürmek için SNX’i ilk destek seviyesinin üzerinde tutmaya çalışacak.

Digibyte (DGB) fiyat analizi

DigiByte için kazançlar, bir hafta önce 0,048 dolarlık destek sonrası Bitcoin geri çekilmesinin üzerine çıkmaya çalıştıktan sonra, büyük ölçüde 0,063 dolar fiyat seviyesinde kısıtlandı. On Balance Volume, endeks grafiklerde daha düşük zirveler oluşturduğu için satışları vurguladı. Endeks ayrıca son birkaç seansta alım baskısının olmadığını da gösterdi.

MACD çizgisi Sinyal çizgisinin üzerine çıksa da, DGB’nin zayıf ticaret hacimleri göz önüne alındığında, ilk direncinin üzerinde bir kırılma şüpheli görünüyor. Bununla birlikte, hacimlerdeki bir artış, DGB grafiklerinde yükselişe neden olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin