Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB), geçtiğimiz birkaç ay içinde kendisini büyük bir kripto para birimi olarak kanıtladı. Altcoin’in fiyatı 39,5 dolardan 270 dolara yükselirken, yatırımcılarına yılbaşından bugüne %590 oranında getiri sağladı.

Bununla birlikte, birkaç gün önce meydana gelen düşüş kripto paranın fiyatını 311 dolardan neredeyse 200 dolara geriletti. Piyasa bir toparlanma sürecine tanık olurken, BNB de bu düşük seviyeden yükseldi ve şu anda 258,39 dolar seviyesinde işlem görüyor.

1 saatlik Binance Coin (BNB) fiyat grafiği

Binance Coin, fiyat yükselirken bir kez daha yükseliş dalgasına girdi. Yukarıdaki grafik, fiyatın 236 dolar ve 278 dolar boyunca hareket etmesi nedeniyle dijital varlığın son zamanlarda herhangi bir vahşi harekete tanık olmadığını belirtti.

Piyasa şu anda gerekli ivmeden yoksun olduğundan, fiyat kısa vadede yukarıda belirtilen aralık dahilinde yolculuğuna devam edebilir.

Kripto paranın düşük volatilitesi Bollinger bantlarının yakınsamasıyla görünür hale geldi. Bu, dijital varlığın değerinin dar bir aralıkta hareket ettiğini ve bir fiyat dalgalanmasının görünmediğini gösterdi.

Göreceli Güç Endeksi, trader’ların mevcut piyasadaki alım ve satım baskısını dengelediğini belirtti. RSI, denge bölgesine yakın olan 53’te.

Bu arada MACD göstergesi, MACD çizgisinin sinyal çizgisini geçmesiyle BNB piyasasında hafif bir yükselişin ortaya çıktığını kaydetti. Bu, fiyatın yukarı yönlü bir ivme yaşayabileceğini işaret etti. Öyle olsa bile, BNB’nin fiyatta ciddi bir artışa şahit olmak için 278 dolarlık direnci aşması gerekebilir.

Binance Coin’in mevcut grafiği, dijital varlığın şu anda yana doğru hareket ettiğini ve fiyatın dalgalanması için daha yüksek momentum gerektireceğini belirtti. Ancak yükseliş piyasaya geri dönüyor ve uzun vadede başka bir fiyat artışına yol açabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin