Bank of Korea CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması
Bank of Korea CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması

Bank of Korea CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bank of Korea CEO’su, yüksek fiyat dalgalanmalarının devam edeceğini öngörürken, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin gerçek bir değeri olmadığını iddia etti.

Bank of Korea CEO’su Lee Ju-yeol, Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinin içsel değerden yoksun olduğunu söyledi. Ancak, tüm varlıkların önemli fiyat dalgalanmaları yaşamaya devam edeceğine inanıyor.

BTC yanlısı kurumsal yatırımcılar nedeniyle fiyat artışı yaşanıyor

Bank of Korea CEO’su, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para birimlerinin doğal bir değere sahip olmadığını söyledi. Yakın tarihli bir haberde Lee Ju-yeol, dijital varlık endüstrisinin son derece volatil doğasını eleştriyor.

23 Şubat’taki parlamento oturumunda BOK CEO’su Lee Ju-yeol, “Kripto varlıklarında gerçek bir değer yok” dedi.

Haberde, milletvekillerinin BOK CEO’suna BTC fiyatındaki son artışın geçici olup olmadığını sordukları kaydedildi.

Ju-yeol, “Fiyatı tahmin etmek çok zor, ancak fiyatı son derece volatil olacak” dedi.

Banka yöneticisi ayrıca, Bitcoin’in fiyatındaki son yükselişin ardından diğer önemli dijital varlıkların birden çok faktör tarafından yönetilebileceğini söyledi. Son fiyat artışının kurumsal yatırımcıların Bitcoin’i bir hedge olarak kullanmasının bir neden olabileceğini vurguladı.

Ju-yeol ayrıca BOK’un ülke hükümeti tarafından ihraç edilen tahvilleri doğrudan satın almaması gerektiğini vurguladı. Aksi takdirde, bu mali istikrar konusunda endişeleri artıracak ve merkez bankasının güvenini zayıflatacaktır.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin