Hindistan'ın menkul kıymet düzenleyicisi, halka arz öncesinde destekçilerin kripto satmasını istiyor
Hindistan'ın menkul kıymet düzenleyicisi, halka arz öncesinde destekçilerin kripto satmasını istiyor

Hindistan’ın menkul kıymet düzenleyicisi, halka arz öncesinde destekçilerin kripto satmasını istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hindistan’ın en iyi menkul kıymet düzenleyicisinin, halka açılmak isteyen şirketlerin destekçilerinin para toplamadan önce kripto para varlıklarını satmalarını istediği bildiriliyor.

Konunun ayrıntıları

The Economic Times, Pazartesi günkü haberi “konu hakkında doğrudan bilgisi olan çok sayıda kişiye” atıfta bulunarak bildirdi. Hindistan Menkul Kıymetler ve Borsa Kurulu’nun (SEBI), halka arz sürecine dahil olan bankacıları, menkul kıymet avukatlarını ve şirket yöneticilerini kısıtlamalar hakkında bilgilendirdiği bildirildi.

Kısıtlamaların Hindistan’ın kripto para birimlerini yasaklaması olasılığından kaynaklandığı bildiriliyor. Şu anda bazı halka arzlar üzerinde çalışan bir menkul kıymetler avukatı ET’ye, “Bu konuda hükümetten bir talimat alınabilir” dedi. SEBI, “bir girişimcinin ülkede yasa dışı olan bir varlığa sahip olması yatırımcılar için risk oluşturabileceğini” düşünüyor gibi görünüyor.

Hukuk firması Pier Counsel’ın ortağı Vatsal Gaur’a göre SEBI “burada aşırı temkinli davranıyor.”

Gaur, ET’ye verdiği demeçte, “Bir destekçi herhangi bir kripto para birimine sahipse, şirketi herhangi bir riske maruz bırakmayabilir. Başka herhangi bir finansal varlığın tutulması, listelenen bir varlığın operasyonları için bir risk oluşturmaz” dedi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin