Grayscale bu DeFi projesine yatırımını duyurdu ve token fiyatı önemli artış kaydetti
Grayscale bu DeFi projesine yatırımını duyurdu ve token fiyatı önemli artış kaydetti

Grayscale bu DeFi projesine yatırımını duyurdu ve token fiyatı önemli artış kaydetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi Grayscale Investments, bu sefer popüler merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Yearn Finance için yeni bir kripto para Turst’ı kaydetti.

Yeni varlık, 10 Şubat’ta Delaware’de bir Yasal olarak tescil edildi ve fon yöneticisinin ilk DeFi yatırım hesabını başlatma planını gösteriyor. Ancak, bu yatırım hesabının dahil edilmesi, Yearn Finance Trust’ın başlamasını garanti etmiyor.

Grayscale sözcüsü Coin Telegraph’a “Ara sıra rezervasyon başvurusu yapacağız, ancak bir başvuru, pazara bir ürün getireceğimiz anlamına gelmiyor” dedi. “Grayscale, yatırımcılara yeni ürünler sunulduğunda duyurdu ve duyurmaya devam edecek.”

Bu son yatırım, varlık yöneticisinin Polkadot, Uniswap, Theta, Cardano ve diğerleri için Delaware’de aynı kaydı kaydetmesinden sonra geldi. Ancak, kayıtlı 33 Grayscale Trust’tan yalnızca dokuzu etkin durumda. Ripple’a karşı açılan SEC davasının ardından geçen ay XRP Trust’ı feshetti.

Grayscale, yönetilen varlıklarda (AUM) 36,8 milyar dolarlık en büyük dijital para varlık yöneticisidir. Grayscale Bitcoin Trust tek başına 30.25 milyar $ AUM’ye ve ardından 5.52 milyar $ Grayscale Ethereum Trust’a sahip.

Bu kripto yatırım hesaplarının muazzam boyutuna rağmen, şirket hala giderek daha fazla kripto para satın alıyor.

Trust’lar ABD tezgah üstü (OTC) borsalarında işlem görürken, kurumların Bitcoin’e yatırım için tercih edilen bir yol haline geldi. Son zamanlarda, ünlü hedge fonu yöneticisi Bill Miller, amiral gemisi fonunun, Grayscale Bitcoin Trust’a yapılan bir yatırım yoluyla Bitcoin yatırımının yüzde 15’ini elde etmeyi planladığını açıkladı.

Bu arada, Yearn Finance’in yönetim tokeni olan YFI fiyatları, Grayscale’in yeni yatırımının halka açıklanmasından sonra son 24 saat içinde yüzde 32’nin üzerinde yükseldi.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin