Bitcoin'de bu faktör yükselişin önünde bir engel oluşturabilir?
Bitcoin'de bu faktör yükselişin önünde bir engel oluşturabilir?

Ünlü isimlerden Bitcoin girişimine dev destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, gelişmekte olan ülkelerde BTC’de 23,6 milyon dolar olan yeni bir BTC geliştirme fonunu finanse etmek için Rapper Jay-Z ile güçlerini birleştirdi.

Bitcoin ile ilgili yeni bağış

Bu Bitcoin trustı, Hindistan ve Afrika merkezli geliştirici ekiplerine odaklanmıştır. Dorsey, bunun “körü körüne geri alınamaz bir trust” olduğunu ve ne kendisinin ne de Jay-Z’nin takımlara takip etmeleri için herhangi bir talimat vermeyeceğini vurguluyor.

Dorsey başlangıç ​​olarak üç yönetim kurulu üyesi arıyor ve Google sürücüsünde bir bağlantı yayınladı.

Jack Dorsey’in Güney Afrika’da BTC’nin benimsenmesine olan ilgisi

2019’un sonlarında Jack Dorsey, Güney Afrika’da (özellikle Nijerya ve Gana’da) bir ay geçirdi.

Yerel Bitcoin tutkunları ve BTC geliştiricileriyle, genellikle zayıf ekonomi ve enflasyondan muzdarip olan bölgede BTC’nin benimsenmesi hakkında görüşmek için çok zaman harcadı.

Yazım sırasında, dünyanın amiral gemisi kripto para birimi, bu yıl arka arkaya tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra 47.289 $ seviyesinde duruyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin