Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, son kazançlarının ardından bir geri çekilme yaşadı ve kritik direncini tekrar test etti. Compound ise 494 dolardaki direnç seviyesinin üzerine yükselme işaretleri gösterdi.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

BSV Ocak sonundan bu yana 157 dolardan 240 dolara yükselirken Fibonacci düzeltme aracı, destek olarak kullanılabilecek bazı geri çekilme seviyelerini vurguladı. Son birkaç işlem seansı, BSV’nin %38,2 geri çekilme seviyesine keskin bir şekilde düştüğünü ve %23,6 seviyesini 217 dolarda test etmek için sıçradığını gördü.

4 saatlik grafikte bile işlem hacmi düşerken, MACD düşüş eğilimi gösterdi. Direnç olarak 217 dolarlık yeniden test, BSV için daha fazla kaybın mümkün olduğunu gösterdi. Ancak bu uzun vadeli yükseliş trendinin tersine çevrilmesi değil, yalnızca bir geri çekilme oldu.

BSV’nin 204 dolar ve 194 dolarlık bölgelerde bir miktar talep görmesi beklenebilir.

Compound (COMP) fiyat analizi

Geçen hafta 494 dolar seviyesi, Compound’un en inatçı direnç noktalarından biri oldu. COMP bu noktanın üzerine çıkmayı başardığında ise satıcılar pazara adım attı ve fiyatları düşürdü.

Bu yazı yazılırken, ters yönde bir hareket daha geliyor gibi görünüyor. Fiyat EMA şeritlerinin üzerine çıktı ve 494 dolarlık direnç seviyesini test etmeye yönelirken, DMI, ADX 20’ye düştüğü için azalan eğilim gücü gösterdi.

Önümüzdeki birkaç saat içinde, COMP 500 doları üzerine çıkmayı başarırsa, muhtemelen 520 dolara doğru yönelecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin