Blue Ridge Bank ATM'lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu
Blue Ridge Bank ATM'lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu

Bitcoin ağı BTC’nin 41.000 dolara yükselmesinden sonra her zamankinden daha güçlü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in hash gücü, kripto para birimi 41.000 $’a geri döndükten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Kripto para firması CoinMetrics tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin’in hash gücünün yedi günlük ortalaması, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 156.51 exahash (EH / s) seviyesi ile rekor kırdı.

CoinMetrics

Dünyadaki en büyük kripto para birimi ağı, toplam madencilik gücünün 110 EH / s olduğu geçen Şubat ayından bu yana yüzde 40 daha güçlü hale geldi.

Bitcoin’in zorluğu tüm zamanların en yüksek seviyeye ayarlanıyor

6 Şubat’ta, Bitcoin’in madencilik zorluğu da yüzde 2,93 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 21,43 trilyona yükseldi ve art arda üçüncü pozitif ayarlamasını kaydetti.

Metrik, blok üretim süresinin standart 10 dakikadan çok fazla sapmamasını sağlamak için yaklaşık iki haftada bir ayarlanıyor.

Özellikle, Bitcoin’in zorluğunun iki hafta içinde yine yüzde 2,88 artacağı tahmin ediliyor. Böyle bir durum yaşanırsa 2020’den bu yana bir ilk yaşanmış olacak ve kripto para birimi art arda dört pozitif ayarlama yapmış olacak.

Madenciler rekor gelir elde etti

Yeni zirveler, Bitcoin’in 14 Ocak’tan bu yana ilk kez 40.000 $ seviyesini geri kazanmasıyla aynı zamana denk geldi.

Hızla büyüyen hash gücü, mevcut fiyatlarla kripto paralar çıkarmanın ekonomik olarak uygun olduğu anlamına geliyor. 5 Şubat’ta Bitcoin madencileri 45.67 milyon dolarlık gelir elde ederek yeni bir günlük rekor kırdı.

Miners Revenue

Çinli oyun şirketi The9 kısa süre önce 31.000 madencilik makinesi satın alarak piyasaya yeni bir oyuncu olarak katılıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin