ETH 2.0'da tutulan Ethereum miktarı 3 milyon ETH'yi devirdi
ETH 2.0'da tutulan Ethereum miktarı 3 milyon ETH'yi devirdi

Bu altcoin’in kullanıcıları 2.6 milyon dolardan fazla Ethereum ödülü kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi Verim Protokolü, kilitli toplam değerde (TVL) 63 milyon doları aştı. Kullanıcıları şimdi 3,8 milyon doların üzerinde Ethereum (ETH) ödülü kazandı.

CoinGecko verilerine göre, DYP yardımcı tokenı 25 Ocak 2020’de 4.99 dolara yükseldikten sonra şu anda 4.52 dolardan işlem görüyor. Şu anda Uniswap, Bithumb ve Hotbit’te mevcuttur.

DYP.Finance’ın yönetim dApp’i ve stake etme girişimi

Aralık sonunda, DeFi Verim Protokolü, topluluğun tüm teklifler üzerinde çalışmasını mümkün kılmak için dApp yönetimini uygulamaya koydu.

Manipülasyon önleme özelliği, balinaların ağı ele geçirmesini önleyerek bireysel yatırımcılar için eşit bir oyun alanı yaratmayı amaçlıyordu. Tüm ödüller otomatik olarak Ethereum’a (ETH) dönüştürülerek yüksek düzeyde şeffaflık sağlanıyor.

Uniswap LP tokenları ile DeFi Getiri Protokolüne likidite sağlayarak, kullanıcıları ETH’de stake ödülleri kazanabilirler. Dağıtılmayan tüm ödüller, yedi günlük bir sürenin ardından topluluk oylamasına göre dağıtılıyor. Yüzde 2,5’in üzerinde dalgalı bir hareket olması durumunda, piyasayı etkilemeyecek herhangi bir miktar ödül Ethereum ile değiştirilecektir.

Şu anda dört stake havuzu bulunmaktadır (DYP-WBTC, DYP-USDC, DYP-ETH, DYP-USDT). Stake etme seçenekleri bir havuzdan diğerine farklılık gösteriyor ve yıllık yüzde oranı yüzde 248.66 ile yüzde 692.64 arasında değişiyor. En yüksek APY’ye sahip havuz, 90 günlük en yüksek minimum kilit süresine sahiptir. Herhangi bir ek ücret ödemeden kişinin ödüllerine yeniden yatırım yapmak mümkündür.

Ayrıca yüzde 35’e varan bir APR’ye sahip dört verim çiftliği havuzu da bulunmaktadır. Kilitlenme süresi 30 gün ile 120 gün arasında değişiyor.

Protokolün yeni tavsiye sistemi, DYP tokenlarını stake etmek için getirdiğiniz yeni kişilerin ödüllerinin yüzde beşini de almanıza olanak tanıyor.

Ethereum madenciliği

DYP.Finance’ın arkasındaki ekip, 2021’in ilk çeyreğinde Ethereum madenciliği için sıfır ücretli bir havuz sunmayı planlıyor.

Madenciler, akıllı DYP akıllı sözleşmesiyle etkileşime girerek her ay yüzde 10 bonus alabilecekler.

Havuz, 250 GH / sn’lik hashrate ulaşılana kadar başlatılmayacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin