Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?
Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?

Cardano fiyat analizi: ADA cephesinde manzara nasıl? Fiyat yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, Ocak ayının ortasından beri içinde işlem gördüğü konsolidasyon kanalının üzerine çıktı. Sonrasında 0,3750, ve 0,400 dolarda güçlü bir dirençle karşılaştı. Fiyat 45 sente tırmandığında ise her iki direncin de üzerine çıktı.

Bitcoin, konsolidasyon aralığı içinde işlem görmeye devam ederken, Ethereum bir kez daha 1.400 doların üzerine çıktı. Öte yandan, Cardano fiyatı önceki trendinden çıkarak 0,5000 dolar seviyesine doğru bir boğa ralli başlattı. Fiyat şu anda günün açılış fiyatına göre yüzde 6,14 artış gösteriyor.

Kripto para piyasası, son 24 saattir yükseliş eğilimi gösteriyor ve çoğu büyük kripto para, dönem boyunca pozitif fiyat hareketi kaydetti. Bunlar, sırasıyla yüzde 6,4 ve yüzde 7,97 artış kaydeden Bitcoin ve Ethereum’u da içeriyor.

Teknik göstergeler Cardano için ne anlatıyor?

Teknik göstergelere bakıldığında MACD oldukça yükseliş gösteriyor ve histogramların artan boyutunun önerdiği gibi artan bir yükseliş ivmesi gösteriyor. İki EMA yükselmeye devam ediyor ve 12-EMA 26-EMA’dan önemli ölçüde daha yüksek.

RSI, gösterge tarafsız bölgeden çıkarken aşırı satın alınan bir varlığı simgeliyor. Şu anda gösterge 80 üzerinde işlem görüyor ve düzeltmeyi düşündüren bir satış sinyali veriyor. Bununla birlikte gösterge 80 işaretinin yakınında kaldığından bu düşüş sinyali çok güçlü değil.

Bollinger bantları, fiyat 0,375 dolar işaretinin üzerine çıkmadan önce düne kadar sıkıştı. O zamandan beri, gösterge önemli ölçüde genişledi. Şu anda, fiyat göstergenin üst sınırının üzerinde işlem görüyor ve bu da gösterge için daha fazla genişlemenin mümkün olduğunu gösteriyor.

Genel olarak, dört saatlik teknik analiz, 26 ana teknik göstergeden 17’si kısa vadede yükselen bir fiyat hareketine işaret ettiğinden, oldukça güçlü bir satın alma sinyali veriyor. Öte yandan, yalnızca bir gösterge aşağı doğru bir hareketi gösterirken, kalan sekiz gösterge nötr kalır ve her iki tarafa da destek olmadığını gösteriyor.

24 saatlik teknik analiz, düşüş eğilimini gösteren sıfır göstergelere karşı yukarı doğru hareketi destekleyen 17 gösterge ile bu duyguyu daha da vurguluyor. Kalan dokuz gösterge nötr ve analiz genel olarak güçlü bir satın alma sinyali veriyor.

Yatırımcılar, Cardano fiyatının 0,45 dolar seviyesinde direnç görmesini bekleyebilir. Ancak destekleyici teknik göstergeler ve artan ticaret hacmi, yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle trader’lar ADA’nın 0,4750 dolara ve sonrasında 0,5 dolara yükselmesini bekleyebilir.

Cardano fiyatı direnç seviyesinden reddedilirse, trader’lar güçlü bir destek bulmadan önce ADA’nın 0,4 dolara geri dönmesini bekleyebilir. Fiyat önceki konsolidasyon kanalına geri dönebilecek olsa da piyasa duyarlılığı ve ticaret hacmi göz önüne alındığında bu pek de mümkün görünmüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin