Bitcoin'de bu metrik satın alma zamanının geldiğini söylüyor
Bitcoin'de bu metrik satın alma zamanının geldiğini söylüyor

Bitcoin’de bu metrik satın alma zamanının geldiğini söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin konsolidasyon kanalında kaldıkça, daha fazla zincir içi ölçüm, bir kez daha satın alma zamanının geldiğini gösteriyor.

Stabilcoinlere kıyasla Bitcoin miktarını ölçen bir oran, genellikle yükseliş eğiliminin göstergesi olan seviyelere geri döndü.

Zincir içi analitik sağlayıcısı Glassnode, en son raporunda, Bitcoin Stablecoin Tedarik Oranının (SSR) daha fazla stabilcoin basıldıkça 2021’de düştüğünü belirten orana dikkat çekti. SSR düşük olduğunda, BTC’ye göre büyük bir stabilcoin arzı var, bu da BTC ve diğer kripto varlıklarına akmaya hazır daha fazla satın alma gücü olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, yeni basılan bu stabilcoinlerin birçoğu borsalara yatırılıyor, yani son derece likit ve BTC gibi varlıkları almaya hazırlar.

2021’de stablecoin dalgalanması

CryptoPotato tarafından bildirildiği üzere, borsalardaki stabilcoin miktarı, özellikle ikinci en büyük piyasa payına sahip olan USDC için bu yıl şimdiye kadar arttı.

Glassnode, BTC’nin yüksek fiyatları koruduğu halde SSR’nin çok düşük olduğu gerçeğinin, son zamanlarda ekosisteme kaç tane yeni stablecoin’in girdiğini gösterdiğini gözlemledi.

Araştırmaya göre, Circle’ın bir milyardan fazla dolara sabitlenmiş kripto parası, yılın başından bu yana basıldı ve bunların yaklaşık %90’ı borsalarda sona erdi.

“Borsalardaki USDC sayısı yalnızca Ocak ayında %112’nin üzerinde artarak 431 milyon dolardan 915 milyon doların üzerine çıktı. Bu, yalnızca USDC’den BTC gibi varlıklara taşınmaya hazır olan neredeyse 1 milyar dolar değerinde satın alma gücünü temsil ediyor.”

Circle ayrıca ödeme platformunu Blockfolio’nun yeni ticaret uygulamasına entegre etti ve bu da USDC için iyi bir haber.

Analist Willy Woo, şu anda “2021 boğa piyasasının ilk büyük konsolidasyonunda” olduğumuza dikkat çekti, ancak Bitcoin Harcanan Çıktı Kar Oranı (SOPR) gibi yükselişte kalan bir dizi grafik ve ölçüm var.

Woo, kayıptan satış yapmaya istekli başka satıcı olmadığını belirten SOPR dipten sıçradığı için kar elde etme işleminin tamamlandığını ekledi.

Bitcoin fiyat görünümü

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin, fiyat aralığına bağlı kanalının tam ortasında 34.000 $ karşılığında el değiştiriyordu. Varlık gün içi en yüksek seviyesi olan 34.700 $’dan geri çekiliyordu, ancak günlük düşük seviyesi olarak 33.150 $’dan sıçradı.

bu haber ilk defa CryptoPotato tarafından yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin