Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

Ünlü stratejist aya çıkacak olan Altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış kripto stratejisti Nicholas Merten, önümüzdeki günlerde değerini ikiye katlama potansiyeline sahip olduğunu söylediği merkezi olmayan bir finans (DeFi) varlığını yakından izliyor.

Loopring

Merten, yeni bir DataDash bölümünde 378.000 YouTube abonesine DeFi koini Loopring’in (LRC) bir sonraki hamle hazırlığında konsolide olduğuna dikkat çekiyor.

“Buradaki teknik anlamında, fiyat hareketi iyi görünüyor. Daha düşük tepelerimiz, daha yüksek diplerimiz var. Konsolide bir takoza doğru inşa ediyoruz. Buradaki boşluktan geçerken hacim azaldı. Önümüzdeki hafta içinde burada bir kırılma (0,45 $) elde edip edemeyeceğimizi, bu direnç çizgisinin üzerinde ve gerçekten burada tırmanmaya başlayıp başlamayacağımızı görmek meselesi olacak. Bu, altcoin çevrimlerinde aradığınız türden teknik modeller söz konusu.

Trader, Loopring’in gelecek vaat eden teknik kurulumuna ek olarak, projenin neden güçlü temellere sahip olduğunu açıklıyor.

“Loopring, merkezi olmayan bir borsa veya daha spesifik olarak otomatik bir piyasa yapıcıdır. Sizin ve benim akıllı sözleşmelerle etkileşime girebilmemize ve merkezi bir borsaya ihtiyaç duymadan ve günün herhangi bir saatinde herhangi bir kesinti olmadan işlem yapabilmemize ve muhtemelen çoğu borsadan daha düşük ücretler ödememize olanak tanır. Sahip olduğum ilk varlığı başka bir varlığa takas edebiliyor ve hemen cüzdanıma alabiliyor.”

Önde olduğu nokta

Merten, Loopring’in ikinci katman çözümlerinin uygulanması söz konusu olduğunda öncü olduğunu ekliyor.

“ZkRollups’un ne olduğunu bilmeyenler için bu bir sorun değil. Bu, günün sonunda, basit, kısa ve özünde tutmak için, Ethereum zincirinde çok sayıda hesaplama etkinliği yapmanıza ve maliyetten tasarruf etmenize olanak tanıyan bir ikinci katman ölçeklendirme biçimidir. Genel olarak, bu, Loopring gibi bir platformda takas yapmak için son derece ucuz işlemlere, bir centin kesirlerine sahip olabileceğimiz ve aynı zamanda Ethereum ağında zincirde sahip olacağınız aynı menkul kıymetlere sahip olabileceğimiz anlamına gelir. “

Kripto analisti ayrıca Loopring’de kilitlenen toplam değerin (TVL) de yukarı yönlü olduğunu vurguluyor.

“Burada kilitlenen toplam değer, yılın başından bu yana artmaya devam etti, burada üç kattan fazla artış var. Bu kişisel olarak benim için gerçekten heyecan verici. Genel olarak bu tür bir büyümeyi görmeyi seviyorum. Loopring’e olan güvenimi sürdürmek istiyorsam, bu büyümeyi görmeye devam etmek istiyorum. “

Merten, DeFi kripto varlığının Şubat ayı başlarında 1,00 $’a kadar yükselmesini beklediğini ve şu anki 0,44 $’ lık değerinden yaklaşık %130’luk bir artışı temsil ettiğini söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin