Balancer Ethereum dışına çıkıyor, Algorand'ın Uniswap'ı olmayı hedefliyor
Balancer, ücretsiz BAL tokeni dağıtımı yapacak

Balancer, ücretsiz BAL tokeni dağıtımı yapacak – İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Balancer, kullanıcılarına yüksek ağ ücretlerinden kurtulmak için yeni bir program başlattı. Yeni bir Balancer Labs teklifi, kullanıcılara gas maliyetlerini karşılamaya yardımcı olmak için haftada 7.500 BAL ödeyecek.

Kullanıcılar, ETH’de gas bedelini öderken, geri ödemeler BAL tokeniyle verilecek ve kullanıcılar tarafından her hafta talep edilebilecek.

Maliyetleri karşılamak için ücretsiz BAL

Kullanıcılara gas maliyetlerini karşılamak için BAL tokenlarını ödeyecek yeni bir Balance önerisi onaydan geçti. Rabmarut’un ortaya koyduğu teklif, ~ 1.06 milyon BAL desteğine karşı ~ 253.610 BAL ile kabul edildi.

Program 25 Ocak’tan 22 Şubat’a kadar sürecek ve kullanıcıların gas maliyetlerini (Ethereum ağ ücretleri) karşılamak için yazım anındaki 589.200 $ değerinde toplam 30.000 BAL dağıtılacak. Program çabalarında başarılı olursa, Balancer V2 yükseltmesini başlatana kadar uzatılabilir.

Bu geri ödeme, WETH, WBTC, USDC, DAI veya BAL arasında değiş tokuş yapan ve doğrudan arayüz üzerinden alım satım yapan kullanıcılar için geçerli olacak. Ortalama olarak, kullanıcılar % 40-50 arasında herhangi bir yerde tasarruf etmeyi bekleyebilir.

Balancer Labs Interface

Oluşan gas maliyetleri ETH cinsinden olduğundan ve geri ödeme BAL cinsinden yapıldığından, dönüştürme için CoinGecko’nun BAL/ETH çifti medyan fiyatı kullanılacak.

Balance Ekosistem Fonu geri ödemeleri karşılayacak

Balance’ye göre, haftada 7.500 BAL’dan daha fazlasına ihtiyaç duyulursa geri ödemeler azalacak, ancak bu pek olası değil. Ekip, işlem sayısında bir akış, gas ücretlerinde artış ve diğer öngörülemeyen maliyetlerde bir fazlalık olması durumu için bir bütçe ayırdı.

İşlemlerini Matcha, 1inch, Paraswap ve diğerleri gibi DEX toplayıcıları aracılığıyla yönlendiren kullanıcılar geri ödeme alamayacaklar.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin