Ethereum’a değerini veren şey nedir?
Ethereum’a değerini veren şey nedir?

Boğaların yoğun mücadeleye girdiği popüler Altcoin için bugün izleyeceğiniz kritik seviyeler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD dolarına karşı 1.150 dolarlık direncin üzerinde yükseliş ivmesi kazandı. ETH fiyatı 1.200 dolarlık direnci kırdı, ancak 1.250 dolar seviyesini geçmekte zorlandı.

Ethereum, 1.150 dolar ve 1.200 dolar direnç seviyelerinin üzerinde sabit bir artış başlattı.

Fiyat 1.250 dolar seviyesine yakın bir dirençle karşı karşıya, ancak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 1.200 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi bulunuyor.

Parite düşüşü düzeltebilirdi. Ancak 1,150 dolara yakın önceki direnç güçlü bir destek görevi görebilir.

Ethereum fiyatı artıyor

Bitcoin ve Ethereum’da sırasıyla 38.500 dolar ve 1.150 doların üzerinde güçlü bir artış oldu. ETH fiyatı, 1.150 dolarlık direnci ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı kırdıktan sonra yükseliş ivmesi kazandı.

Fiyat, 1.200 dolar ve 1.220 dolar direnç seviyelerini bile kırdı. Ancak, ayılar 1.250 dolar seviyesinin yakınında aktifti. Boğalar 1.250 dolarlık bölgeyi temizlemek için iki girişimde bulundu, ancak başarısız oldular. Son zamanların en yüksek seviye 1.252 dolar civarında oluştu ve fiyat şu anda kazançları pekiştiriyor.

Ethereum Price

Trend çizgisi desteğinin altındaki aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 1.150 dolarlık destek bölgesine doğru yönlendirebilir. Artış yönünde, 1.250 dolar seviyesi büyük bir kırılma bölgesi olarak karşımıza çıkıyor.

1.250 dolar seviyesinin üzerinde net bir kırılma, önümüzdeki seanslarda istikrarlı bir artış için kapıları açabilir. Bir sonraki kilit direnç 1.300 dolar ve 1.320 dolar seviyelerine yakın.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş hız kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI 55 seviyesine doğru düşüyor.

Destek Seviyesi: 1.150 dolar.

Direnç Seviyesi – 1.250 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir