XRP yeniden yükselecek mi? Analist açıkladı: “Ripple yaralarını sarabilir mi?”
XRP yeniden yükselecek mi? Analist açıkladı: “Ripple yaralarını sarabilir mi?”

XRP yeniden yükselecek mi? Analist açıkladı: “Ripple yaralarını sarabilir mi?”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 2017’deki en yüksek seviyesinin çok üzerinde işlem görse de XRP son günlerde acı çekiyor. Altcoin’in mücadelesinin nedeni, SEC’in Ripple’a ve üst düzey yöneticilerine bir dava açması. Peki XRP yeniden yükselecek mi?

XRP yeniden yükselecek mi? 

Kripto topluluğu endüstri için tehlikeli sonuçlarına rağmen Ripple’a cezayı çok hızlı kesti. Diğerleri token’ın neredeyse sıfıra düşmesini istiyor ancak bir trader, XRP’nin SEC ile ilgili durum ne olursa olsun bir gün tekrar yükseleceğini söylüyor.

Bitcoin, 2020’nin sonuna yaklaşırken 28.000 doların üzerinde işlem görüyor. Kripto yatırımcıları uzun zamandır sadece en üst sıradaki varlığın üzerinden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan piyasa değeri ile değil, aynı zamanda kısa bir süre sonra gelmesi beklenen “alt sezon” için de piyasaya ilgi gösteriyor.

2013 ve 2017’de önce Bitcoin, sonra altcoinler fırlamıştı

Son piyasa döngüsü sırasında, Bitcoin’in boğa piyasası 2013 zirvesi üzerinde yeni bir yükseği teyit eder etmez altcoinlerin değeri de fırlamıştı.

Varlık tamamen parabolik hale geldikçe Bitcoin bir kez daha başrolü kazandı ve 2017’de ana akım medyada manşetlere çıktı. Yine, varlık zirveye ulaştı ve hemen ardından gelen altcoin sezonu efsane olmuştu. Ethereum, 1.400 doların üzerine ve XRP 3 doların üzerine çıkmıştı.

Ardından, çalışan ürünü olmayan, ekibi olmayan ve sosyal ayak izi olmayan projeler dahil olmak üzere “terk edilmiş kripto paralar” bile haftalar içinde %100.000 patladı.

Bu sefer “aptal para” henüz akmadı ve gelen sermaye, yalnızca Bitcoin’e odaklanmış kurumsal paraydı. Belki Ethereum ve DeFi tokenlerinin yanı sıra altcoinler temelde göz ardı edildi.

En iyi yatırımcılardan biri, bu eğilimin sonsuza kadar sürmeyeceğini ve altcoin sezonu geri döndüğünde XRP’nin bile tekrar yükselişe geçeceğini söyledi.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin