İyileşme belirtileri gösteren Bitcoin için bugün izlenecek seviyeler
İyileşme belirtileri gösteren Bitcoin için bugün izlenecek seviyeler

Bu 3 neden Bitcoin’de yeni bir zirveye işaret ediyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, yorulmak bilmeden yükselen bir varlık haline geldi. Lider kripto para birimi, Pazar günü bir başka rekor kırarak 28.387 dolara ulaştı.

Ancak boğalar, Bitcoin fiyatını 30.000 dolarlık psikolojik seviyeye doğru itemedi. Kripto para biriminin 25.772 $’a kadar düşmesine neden olan bir miktar kar elde edildi.

Ancak gün içi düşüş eğilimi kısa sürdü. traderlar / yatırımcılar Bitcoin piyasasına geri döndüler. Fiyat, 27.000 dolarlık güvenilir destek seviyesini elde etmek için geri döndü.

Bitcoin ve 30 bin dolar

Pazartesi günü Bitcoin’in geri çekilmesi, birçok analistin yükseliş eğilimi gösteren bir devam senaryosu görmesini sağladı.

Teknik kurulum, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi birincil yukarı yönlü hedef olarak 30.000 $’ı öngördü.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

Bununla birlikte, bazı muhalif görüşler de ortaya çıktı. Bağımsız bir piyasa analisti olan Michaël van de Poppe’ye göre Bitcoin, öncelikle “aşırı alım” durumu nedeniyle aşağı yönlü düzeltmeye devam etmeye hazır görünüyor. Bir sonraki büyük satışta kripto para biriminin 20.000 doların altına düşebileceğini belirtti.

Öte yandan, temeller tamamen yükseliş eğilimi gösteriyor ve Bitcoin fiyatının önümüzdeki Yeni Yıl arifesinde 30.000 $’a yükselebileceğini vaat ediyor. Devam eden bir rallinin gerçekleşmesinin üç nedeni bulunuyor

Teşvik

ABD Temsilciler Meclisi Pazartesi günü, Başkan Donald Trump’ın tek taraflı talebinin ardından milyonlarca Amerikalıya doğrudan ekonomik yardımı artırmak için bir yasa çıkardı.

Demokratik cephe önderliğindeki Kongre’de 275-134 oyla kabul edilen yasa, teşvik kontrollerinin tutarının 600 dolardan 2 bin dolara değiştirilmesini önerdi. Teklif, Trump’ın Pazar gecesi ikinci COVID-19 yardım tasarısını imzalamasından bir gün sonra geldi ve Amerikan evlerine ve işyerlerine 900 milyar dolarlık bir yardımın yolunu açtı.

Bitcoin, ABD hükümetinin Nisan 2020’de yaptığı 2,3 trilyon dolarlık koronavirüs yardım duyurusunu takip eden önceki rallisi doğrultusunda, uyarıcı haberlere iyimser bir şekilde tepki verdi.

Bu nedenle, Cumhuriyetçilerin kontrolündeki Senato değiştirilen tasarının geçmesine izin verirse, teşvik paketinin genel boyutu büyük marjlarla artacaktır. Bu da ABD dolarını daha da düşürerek bu süreçte Bitcoin’e fayda sağlayacaktır.

100 milyon dolarlık yatırım

Teşvik artışı bir çıkmaza girdiğinde Bitcoin, sürekli genişleyen kurumsal tabanı sayesinde piyasa değerini büyütmek için daha fazla neden buldu.

Nasdaq listesinde yer alan başka bir şirket, Bitcoin’e yatırım yapan ana akım şirketlerin ve yatırımcıların saflarına katıldı. Hong Kong merkezli bir iş zekası şirketi olan Greenpro Capital, Bitcoin satın almak için 100 milyon dolarlık borç artıracağını duyurdu ve kripto para birimini “gelecekte güvenilir bir değer deposu” olarak adlandırdı.

Haber, kurumların tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın işlem yaparken bile Bitcoin satın alacağı teorisini doğruladı. Bu durum yatırımcıların orta-uzun vadeli yükseliş eğilimlerini planlamak için potansiyel birikim bölgelerini tespit etmelerine ve fiyatın 30.000 $ seviyesini talep etmesi için ideal bir kurulum oluşturmasına izin verebilir.

Google trendleri

‘Bitcoin nasıl alınır’ anahtar kelimesi için İnternet aramaları, 12 aylık bir zaman diliminde mükemmel bir puana ulaştı, bu da kripto para piyasasının artık daha fazla perakende oyuncuyu çektiğini gösteriyor.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

Aktif Bitcoin cüzdanları 2020’de yüzde 100’den fazla arttı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin