Pantera Capital CEO’sundan çok konuşulacak Bitcoin tahmini geldi! 8 ay içinde bu fiyat görülebilir
Pantera Capital CEO’sundan çok konuşulacak Bitcoin tahmini geldi! 8 ay içinde bu fiyat görülebilir

28.000 dolar yolundaki Bitcoin’in piyasa hakimiyeti son 14 ayın zirvesinde

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının toplam değeri 700 milyar doları aşarken, altcoinler Bitcoin’in artışına yetişemediği için BTC’nin hakimiyeti %70’in üzerine çıkıyor.

Varlık 27.500 doların üzerine çıktı ve hatta 28.000 $’a yaklaştığı için fiyat tüm zamanlar rekoru kırmış durumda. Çoğu alternatif kripto para, BTC’nin kazançlarını takip edemedi ve Bitcoin hakimiyeti Eylül 2019’dan bu yana ilk kez %70’in üzerine çıktı.

27.900 dolarlık seviye BTC için yeni ATH

Bu yılın Tatil sezonu, lider kripto para birimi için oldukça yükseliş anlamına geliyor. 24 Aralık’tan bu yana, Bitcoin her gün tüm zamanların en yüksek seviyesini görüyor.

Son iki günde 25.000 $ ve 26.000 $’ın üzerine çıktıktan sonra şimdi BTC 27.600 doları da kırdı.

Ancak varlık orada durmadı ve en son ATH olan 27.913 $’a doğru ilerledi. Kripto para birimi topluluğunda şimdi gündemdekii soru, BTC’nin gün sonunda 28.000 $’ın ve 2020’nin sonunda 30.000 $’ın üzerine çıkıp çıkmayacağı sorusu.

btcusd_chart

Altcoinler BTC’ye karşı düşüyor

Çoğu altcoin, son 24 saatte dolar karşısında değer kazandı. Ethereum %5 artışla 650 $’a, Bitcoin Cash (%8) 340 $’a, Binance Coin (%3.5) 34 $’a, Polkadot (% 3.7) 5.3 $’a ve Cardano (% 6) 0.16 $’a yükseldi.

Litecoin, son dönemdeki etkileyici performansını ikiye katladı ve % 6’lık bir artışla 136 dolara yükseldi.

Bununla birlikte, tüm büyük ve çoğu düşük ve orta büyüklükteki altcoin, BTC’ye karşı değer kaybetti. Aşağıdaki grafiğin gösterdiği gibi, ETH %6 düşüşle 0,024 BTC’ye gerilerken, Ripple %13’ün üzerinde düşüş kaydetti. LTC bile %5’lik bir düşüşün ardından lider kripto para birimi ile rekabet edemedi.

Cryptocurrency Market Overview. Source: coin360.com

Sonuç olarak, altcoinler BTC’nin etkileyici kazançlarını takip edemediği için, Bitcoin’in piyasa değerini diğer tüm alternatif paralarla karşılaştıran ölçü, yeni bir yılın en yüksek seviyesine çıktı. TradingView verilerine göre, Bitcoin’in hakimiyeti Eylül 2019’dan beri görülen en yüksek seviye olan %70’in kuzeyinde.

Bitcoin's Dominance. Source: TradingView

Tüm dijital varlıkların kümülatif piyasa değerine üç günde 110 milyar dolar eklediğini de belirtmekte fayda var. Değer, Ocak 2018’den bu yana en yüksek seviye olan 725 milyar dolara yükseldi.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir