Bitcoin almalı mıyım? Sürekli yükselen BTC’ye nasıl yaklaşmak gerekir?
Bitcoin almalı mıyım? Sürekli yükselen BTC’ye nasıl yaklaşmak gerekir?

Dev bankanın müşterileri 2021 için Bitcoin fiyat tahmininde bulundu – işte görülebilecek seviye

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin harika bir 2020 yılı geçirdi. Yükselişi ile göz dolduran Bitcoin’in destekçileri de giderek artıyor.

Devasa tahminler

Hem kripto hem de geleneksel finansın en iyi analistleri, varlığın en büyük inananlarıyla birlikte, nadir kripto paraların her birinin 400.000 $ gibi yüksek fiyatlara ulaşmasını bekliyor. Peki öyleyse neden kripto ile ilgili bir ankete yanıt veren Deutsche Bank müşterilerinin yalnızca %12’si BTC başına fiyatı 100.000 $ veya daha fazlasına ulaşacağını öngörüyor?

Dünyanın şimdiye kadar tanıdığı en büyük yatırımcılardan bazıları, servetlerini zıt stratejiler üzerine inşa ettiler. Warren Buffett, diğerleri açgözlü iken korkulu olmanın bir savunucusuydu. Baron Rothschild “sokaklarda kanı satın al” sözüyle anılıyor. Ve John Templeton, “boğa piyasaları karamsarlıktan doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşkudan ölür” uyarısında bulundu.

2020’deki Kara Perşembe, ilk kez sıfıra düşme tehdidi altında olan bir varlık olan Bitcoin için bir kötümserliğe işaret etti. Çökmeye neden olan kademeli etkiyi durdurmak için türevler platformu BitMEX’in tasfiye motorunun kapatılması gerekti.

Varlık yarılanmadan önce toparlanırken, salgının küresel ekonomi üzerindeki ani etkisi göz önüne alındığında kripto yatırımcıları şüpheci kaldı. Yılın geri kalanında, dijital altın anlatısı ve paraya en çok ihtiyaç duyulan bir yılda varlığın diğer tüm geleneksel varlıklardan daha iyi performans göstermesi sayesinde, Bitcoin’in saygın bir finansal varlığa “dönüşmesi” hakkında konuşmak norm haline geldi.

Ancak, 400,0000 $ ve ötesinde tahminler, piyasanın coşkulu hale geldiğine ve Templeton’ın önerdiği gibi ivmenin tükenme riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir işaret mi? Bu yüzden Deutsche Bank anketine katılanların çoğu kripto para biriminin BTC başına 100.000 $ veya daha fazlasına ulaşabileceğini görmüyor mu?

Anket ne diyor?

Finans dünyasındaki çoğu kişi için piyasa değeri açısından önde gelen kripto para birimi, inanan olsun ya da olmasın, kripto endüstrisi alanının dışındaki uzmanlardan daha geniş bir eleştiri yelpazesine neden oldu.

Saygın Bitcoin analistleri olan Willy Woo veya Charles Edwards’ı dinlemek yerine geleneksel finans, bildikleri ve güvendikleri Wall Street odaklı satış noktalarından analistlere daha yakın ilgi gösteriyor.

Deutsche Bank müşterileri, Bitcoin’in bundan bir yıl sonra nerede olabileceğine dair düşüncelerine ilişkin yakın tarihli bir anketin parçası olarak sorgulandı. Varlığın gelecek yılki fiyatı şu anda görünüşte devam eden bir boğa piyasasının sonuçlarını yansıtıyor.

Ancak, katılımcılar tarafından sağlanan fiyat tahminleri, çoğundan çok daha az yükseliş tablosu çiziyor. Çoğunluk, Bitcoin’in 2021’de 20.000 $ ile 49.999 $ arasında değişerek daha yüksek seviyede işlem yapacağını kabul ediyor. Ankete katılanların üçte birinden daha azı Bitcoin’in 2021’de 20.000 doların altında olacağını düşünüyor.

Ancak yalnızca %12’lik bir kısım dünyayı değiştirmesi beklenen kripto para biriminin önümüzdeki yıl 100.000 doların üzerine çıkacağını düşünüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin