FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler
FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler

Elrond (EGLD): Boğalar yeni ATH’yi hedefliyor… Yükseliş rallisi devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberElrond fiyatı, son 24 saat içinde keskin bir şekilde yükseldi ve boğaların çok aylık bir alçalan direnç çizgisinin üzerinde güçlenmesiyle yükseliş devam etti. 25 doları gören trend, aynı zamanda, yuvarlak dip paterninden kopmanın, EGLD/USDT’nin 28-30 $ bölgesinde tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşma ihtimalini ortaya koyuyor.

Yazım sırasında EGLD, gün içinde % 30 ve son yedi gün içinde % 89 artışla 25.35 dolara kadar yükseldikten sonra 20 dolara doğru bir düzeltme yapmıştı.

Elrond fiyatı, üç aylık düşüşün ardından 29 Ekim’de 6.49 dolara düştü. Bununla birlikte, 50-SMA ve 20-SMA seviyelerine çıkıştan bu yana EGLD, yuvarlak dipli bir modeli tamamlamak için daha yüksek işlem gördü.

Mevcut yükseliş, kriptodaki genel duyarlılığın artı Elrond’un eTorox’ta beklenen listelemesinin ardından geldi.

Yukarıdaki günlük grafikte görülebileceği gibi, EGLD fiyat hareketi, Ekim ve Kasım aylarında yatay bantta hareket ettikten sonra Aralık ayında önemli bir yükseliş rallisine girerek yüzde 180’i bulan bir kazanım elde etti.

Özellikle, 17 dolarlık fiyat seviyesi boğalar için kritik öneme sahipti. Grafik, EGLD/USDT’nin son üç ayda destek seviyesini yeniden test ettiğini gösteriyor. Bu seviyenin üzerinde kalmak boğalar için çok önemli.

Kripto tüccarı ve teknik analist Michael van de Poppe’ye göre, yükseliş ve seviyeyi desteğe dönüştürmek boğaların 28-30 $ ‘a ulaşmasının yolunu açacak.

EGLD/USDT’de son durum

25 dolar zirvesi sonrası bugün düzeltme hareketine başlayan EGLD, şu an Son yükselişe göre Fib 0,618 değerine denk gelen 23.16 dolara kadar geriledi. Bu seviye aynı zamanda kısa vadeli görünüm olan 3 saatlik grafikte EMA 21 (20,75) ile de destekleniyor.

EGLD, bugün 20-21 dolar aralığına tutunmayı başarır ve gün kapanışını bu alan üzerinde yaparsa 28-30 dolar bandına kadar bir yükseliş rallisine girebilir. Diğer yandan 20 dolar desteğinin kaybedilmesi, kayıpların artmasına neden olacaktır. Bu durumda 19 dolar desteği gündeme gelecek olup ardından ana destek konumundaki 17 dolar yeniden test edilebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin