Forbes açıkladı: 2021 neden Bitcoin için büyük bir yıl olacak?
Forbes açıkladı: 2021 neden Bitcoin için büyük bir yıl olacak?

Forbes açıkladı: 2021 neden Bitcoin için büyük bir yıl olacak?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Forbes yazarı Billy Bambrough 2021 yılının neden Bitcoin ve kripto para birimleri için son derece önemli bir yıl olacağını açıklıyor. 

Bitcoin, kısa tarihinin en büyük yıllarından birinin sonuna geliyor. Bitcoin fiyatı, Wall Street ve dünyanın en büyük yatırımcılarından bazılarının desteğini aldıktan sonra 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesini geri kazanarak önemli yükseliş gerçekleştirdi.

Şimdi, Bitcoin ve kripto para birimi topluluğu, Facebook’un Bitcoin’den ilham alan kripto para biriminin çok beklenen lansmanı ve potansiyel olarak endüstriyi belirleyen ABD kripto para birimi düzenlemeleri de dahil olmak üzere 2021’de bir dizi gelişmeyi dört gözle bekliyor.

Sıfırdan 560 milyar dolara

Wells Fargo’da gerçek varlık stratejisi başkanı John LaForge, bu hafta bir yatırım stratejisi raporunda, “Geçtiğimiz 12 yılda, [bitcoin ve kripto para birimleri], piyasa değeri itibariyle sıfırdan 560 milyar dolara yükseldi” dedi.

LaForge, Bitcoin’in bu yılki %170’lik kazancına işaret etti. Bu rakam  2019’da elde ettiği %90’lık kazancın üstünde. Geleneksel yatırımcıların spekülatif ilgisinin yanı sıra, Bitcoin ve kripto para birimleri, bu yıl ödeme devleri PayPal ve Square’in beğenilerinde bir artış gördü. Bu yaklaşımların 2021’de büyük bir etkisinin olması bekleniyor.

Finansal veri şirketi TradingView’in genel müdürü Pierce Crosby, e-posta yoluyla “2021, geleneksel piyasalar ve kripto piyasaları arasındaki devamlılıktaki sürekli iyileştirmelerin etrafında şekilleniyor,” dedi.

Crosby’ye göre, Bitcoin’in volatilitesi bu yıl “merkez aşamaya” girdi ve Mart koronavirüsü çöküşü sırasında Bitcoin fiyatı, keskin bir şekilde toparlanmadan önce Bitcoin başına yaklaşık 4.000 $’a düştü. Sonrasında toparlanan BTC yeni zirveleri işaretledi.

Ethereum da arttı

Bitcoin’den sonra dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, son 12 ayda merkezi olmayan finansa (DeFi) ilginin arttığı bir ortamda %300 arttı. Ethereum ağının üzerine inşa edilen projeler birçok DeFi ile ilgili krediler ve sigorta gibi geleneksel finansal araçları yeniden oluşturmak için kripto teknolojisini kullanıyor.

Crosby, “Ticaret perspektifinden, yılın büyük bir kısmı getiri ve yapılandırılmış ürünlere odaklandı. Büyük bir vadeli işlem ürünleri ve opsiyon ürünleri dalgası gördük ve yakında daha fazlası da gelecektir” dedi.

Crossby “kripto varlıklarının da ana akım haline geldiğini gördük ve bu yeni yılda da devam etmeli” vurgusu yapıyor.

forbes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir