Ripple
Ripple, bu dev ödemeler şirketiyle mi ortaklık kuracak?

Ripple, bu dev ödemeler şirketiyle mi ortaklık kuracak? MoneyGram hisse satışı bununla mı ilgili?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ‘ın CEO’su Brad Garlinghouse, CNN’e bir röportaj verdi ve kripto para birimlerinin ortaya çıkışı ve bunların koronavirüs salgını tarafından yönlendirilen benimsenmesi hakkında konuştu. Ancak XRP topluluğunun dikkatini çeken, Western Union ile olası bir ortaklık sorusuna verdiği yanıttı.

Garlinghouse, söylenti doğruysa sunucu Julia Chatterley’nin sorusundan kaçtı ve basitçe Ripple’ın hazır hissettiğinde “müşterileri hakkında konuşma” politikası olduğunu belirtti. Bazı kullanıcılar Ripple CEO’sunun tepkisinin bir stratejinin parçası olabileceğini iddia ederken, diğerleri MoneyGram’daki hisselerinin son satışının potansiyel ortaklık ile ilgili olup olmadığı konusunda spekülasyon yaptı. Şimdilik her şey bir spekülasyon olarak kalıyor. Ancak bir topluluk üyesi şunları söyledi:

WU ile derin bağlantıları olmasaydı (devam eden tartışmalar, testler, özellikleri/gereksinimleri dahil etmek için onlarla çalışma)… Cevabının çok farklı olabileceğini tahmin ediyorum. Temelde “Bu söylentiyi ne doğrulayabilirim ne de reddedebilirim” diyerek devam etti.

Bu yılın başlarında yayınlanan Credit Suisse araştırmasına göre Western Union, XRP’nin potansiyelini inceliyordu ve Ripple tarafından sunulan ödeme çözümleriyle kullanım durumlarını test ediyordu. 2019’da bir Western Union yöneticisi, şirketin hizmetlerini iyileştirmek için daha ucuz bir alternatif olduğunu kanıtlarsa kripto para birimlerini kullanacağını belirtti.

Yıl ortasında CNF, Western Union tarafından MoneyGram hisselerinin satın alınma olasılığını bildirdi. Söylentiler isimsiz bir kaynaktan geldi ve teyit edilmedi. MoneyGram’ın Western Union tarafından satın alınmasıyla ilgili spekülasyonların 2015’ten beri piyasada dolaştığını da bir gerçek.

Ripple CEO’su: “XRP’nin düzenleyici açıklığa ihtiyacı var”

Garlinghouse tarafından tartışılan diğer konular arasında, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto para birimlerinin düzenlenmesi vardı. Bu, son haftalarda Amerika Birleşik Devletleri’nden göç etme olasılığını tekrarlarken, ödeme çözümleri şirketi için önemli bir sorun.

Yakın zamanda önerilen STABLE Yasası, uzmanların söylediği gibi, birçok şirketi yurtdışında daha fazla kripto dostu düzenleme arayışına itecek son adım olabilir. Ripple CEO’su bu bağlamda şunları söyledi:

Ve netlik Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan geliyor. SEC neredeyse 3 yıl önce Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığını söyledi, iki ay sonra Ether’in bir menkul kıymet olmadığını söylediler […] XRP’de ve XRP ile çalışan 100 şirket için bu netliği elde etmek çok önemli. XRP’nin birçok şirket tarafından para birimi olarak kullanıldığı çok açık […]. Ancak SEC’in bunu söylemesine ihtiyacımız var.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin