Ünlü tradera göre Bitcoin bu seviyede tutunursa ralli devam edecek
Ünlü tradera göre Bitcoin bu seviyede tutunursa ralli devam edecek

Ünlü tradera göre Bitcoin bu seviyede tutunursa ralli devam edecek

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, geçen hafta güçlü bir düşüşün ardından zayıflık belirtileri göstermeye başladı. Kripto para birimi şu anda 19.000 dolardan işlem görüyor. Bu seviye BTC’nin yılın en yüksek seviyesi olan 19.900 doların altında ancak 18.200 dolarlık düşük seviyelerinin üzerinde yer alıyor.

Bazıları Bitcoin’in 17.800 dolar bölgesini koruduğu sürece boğa trendinde kaldığını düşünüyor.

Bir analist, bu bölgenin etrafındaki birleşme nedeniyle 17.800 dolar seviyesini temel teknik öneme sahip bir seviye olarak işaret etti.

Bitcoin 17.800 dolar bölgesini tutmalı

Bitcoin, geçen hafta güçlü bir düşüşün ardından zayıflık belirtileri göstermeye başladı.

Bazı analistler, son fiyat düşüşüne rağmen yükselişin devam edeceğini düşünüyor. Twitter’da Truenomic ismini kullanan Nik, geçtiğimiz günlerde kripto para biriminin 17.800 dolarlık bölgenin altına düşmediği takdirde Bitcoin’in yükseleceğini düşündüğünü açıkladı. Bu bölgenin orta vadede BTC için teknik bir öneme sahip olduğunu gösteren bir grafik paylaştı.

Bu seviye ve diğer temel teknik aralıklar savunulabilirse, Bitcoin’in genişleyen bir takoz veya bir Livermore birikim silindiri modelinde işlem görüyor olabileceğini düşünüyor. Her iki model de yükseliş olarak görülebilir çünkü genellikle giderek daha yüksek diplere ve yüksek seviyelere sahip bir piyasayı işaretlerler.

Image

Yine de Bitcoin’in son fiyat hareketleri hakkında endişelerini dile getiren bazı analistler de var.

Bollinger Bandları göstergesini yaratmasıyla tanınan efsanevi bir teknik analist olan John Bollinger, Bitcoin’in bir üst oluşum oluşturuyor olabileceğini söylüyor:

“Tamam, dikkat etme zamanı. Bu klasik bir üst kurulumdur. Henüz onay yok ve kurulum kolayca aşılabilir. “

Bollinger bu yorumu, BTC’nin 19.800 dolarlık bölgeyi kırmak için ikinci bir girişimde bulunmasından önce yapmıştı.

Uzun vadeli trendler boğaya işaret ediyor

Analistler, uzun vadeli trendlerin fiyat hareketini de desteklediğini söylüyor.

Daha önce Bitcoinist tarafından bildirildiği üzere, zincir içi bir analist olan Willy Woo, Bitcoin’in bir sonraki döngüsünün fiyatı 200.000 dolara ulaştıracağını düşünüyor:

Analistler, yarılanmanın neden olduğu arz-talep dinamiği nedeniyle de yükselişte. Bu dinamik, talebi arzdan daha yüksek seviyelere zorlayabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir