Dev Bitcoin platformu BitMEX popüler ismi CEO olarak atadı
Dev Bitcoin platformu BitMEX popüler ismi CEO olarak atadı

Dev Bitcoin platformu BitMEX popüler ismi CEO olarak atadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para dünyası bugün yeni bir gelişme ile karşılaştı. Habere göre zor günler geçiren kripto para borsası BitMEX yeni CEO’sunu belirledi.

Yeni CEO kim?

Zor durumdaki kripto para birimi türevleri platformu BitMEX’in  sahibi ve operatörü olan HDR Global Trading Limited’in holding grubu olan 100x Group, Alexander Hoptner’ı CEO olarak seçti.

Yapılan duyuruya göre, yeni CEO – Alexander Höptner- 100X’in “stratejik yatırımlar, yenilikler ve BitMEX platformunun iyileştirilmesi yoluyla dijital finansal hizmetlerin evrimini şekillendirme konusundaki daha geniş vizyonunu” takip edecek.

Salı günü açıklanan Hoptner, Ocak 2021’den itibaren Seyşeller’e kayıtlı holding grubunun başına geçecek.

Hoptner ne iş yaptı?

Hoptner, Alman borsası Borse Stuttgart GmbH’nin eski CEO’su ve daha yakın zamanda 2018’den beri likidite sağlayıcısı Euwax AG’yi yönetiyor.

Grubun başındaki değişiklik, 100x’in ilk kurucularının kayıt dışı ticareti ve diğer ihlalleri kolaylaştırdığı iddiaları nedeniyle bir hukuk davasına karıştığı bir zamanda gerçekleşti.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin