Yeni bir ralli arayışındaki Bitcoin için izleyeceğiniz seviyeler
Yeni bir ralli arayışındaki Bitcoin için izleyeceğiniz seviyeler

Kısa bir düzeltmenin ardından ünlü analist Bitcoin’de bu seviyelere işaret etti

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, birkaç gün önce belirlenen 16.500 $’lık yüksek seviyelerden bu yana hafif bir düzeltme ile karşı karşıya kaldı.

Önde gelen kripto para birimi, bu makalenin yazıldığı sırada 16.000 dolara kadar geriledi.

Buna rağmen Willy Woo, zincir içi temellerin yükselişe geçtiğini söyledi.

Bitcoin daha da yükselecek

Bitcoin, birkaç gün önce belirlenen 16.500 $’lık yüksek seviyelerden bu yana hafif bir düzelme ile karşı karşıya kaldı. Önde gelen kripto para birimi, bu makalenin yazıldığı tarihte 16.000 dolara düştü ve Cumartesi sabahı 15.700 dolara kadar düştü.

Analistler, bu düşüşün, olumsuz tarafa doğru daha güçlü bir hareketin başlangıcı olmasından korkuyor. 16.000 $’lık destekle flört eden kripto para birimi için şüphesiz bu hamle endişe verici.

Ancak önde gelen bir zincir içi analist olan Willy Woo’ya göre, endişelenmek için büyük bir neden bulunmuyor.

Bitcoin’in kısa vadeli tekniklerinin düşüş eğiliminde olduğunu, dört saatlik göreceli güç endeksi sapması ve sekiz saatlik grafikte “Tom Demark Sequential 9 ″ olduğunu kabul eden analist yine de, zincir içi temellerin yükselişe işaret ettiğini vurguluyor.

Woo, özellikle iki zincir içi eğilimi vurguladı: 1) borsalardan müşteri cüzdanlarına gönderilen Bitcoin sayısındaki artış ve 2) Bitcoin ağının yeni ve aktif kullanıcılarının sayısındaki artış.

Woo görüşünde yalnız değil

Woo, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde yükselişine devam edeceğini düşünen tek analist değil. Yakın zamanda bir trader, BTC’de 17.000 $ veya 18.000 $’a geçişin gerçekleşebileceğini savunarak BTC’nin fiyat hareketi hakkında yorum yaptı:

“Bence bitcoin’in 17.000 $’ı ve hatta önümüzdeki 10 gün içinde 18.000 $’ı geçme şansı var. İyi bir orta zaman dilimi patlamasından ve biraz soğumadan geçmemiz gerekiyor ve ATH kümesine fitil atmak geliyor. 18 bin dolar veya ATH fitiline giden yol, en az dirençli yol gibi görünüyor. O zamana kadar kimse satmak istemiyor ve herkes dip noktaları satın alıyor. Piyasa dengesi oluşturmanın en kolay yolu, bunu hızlıca yapmak ve ardından piyasanın biraz sapmasına izin vermektir. “

Bitcoin’in Mart ayında V şeklinde bir tersine dönüş göreceğini tahmin eden aynı trader, geçtiğimiz günlerde aşağıdaki tabloyu paylaştı. Tablo 17.000 $’a hareket olduğunu gösteriyor.

Image

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir