Milyarder Bitcoin boğası listesi büyüyor - sırada Warren Buffett mi var?
Milyarder Bitcoin boğası listesi büyüyor - sırada Warren Buffett mi var?

Milyarder Bitcoin boğası listesi büyüyor – sırada Warren Buffett mi var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Milyarder Bitcoin boğalarının listesi büyümeye devam ederken, kripto analisti Alex Krüger, ünlü değer yatırımcısı ve Berkshire Hathaway CEO’su Warren Buffett’in yakında kripto alanına katılma olasılıklarını analiz ediyor.

Milyarderler Bitcoin alanına giriyor

Bu hafta, hedge-fund yöneticisi ve Duquesne Capital’in eski başkanı Stanley Druckenmiller, Bitcoin yatırımcısı olduğunu açıkladı ve piyasa değeri ile en büyük kripto para birimine bahis yapan genişleyen milyarderler grubuna eklendi.

Druckenmiller’ın duyurusunun ardından, Block Works Group’dan Jason Yanowitz, inanılmaz derecede zengin on BTC sahibinin bir listesini oluşturdu ve 27.000 takipçisine tweet attı.

Yatırımcılar ve girişimciler listesi, milyarder olan beş kişiden oluşuyor.

Grup içerisinde ödeme platformu Square’in Bitcoin’e 50 milyon dolar yatırım yaptığı Twitter CEO’su Jack Dorsey ve kripto varlığına şimdi yatırım yapmayı Apple veya Facebook gibi şirketlere erken yatırım yapmaya benzeten MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor bulunuyor.

Warren Buffett sırada mı?

Ekonomist ve Bitcoin boğası Alex Krüger, kendi Twitter hesabından, efsanevi hedge-fon yöneticisi ve Tudor Investment Corporation’ın başkanı Paul Tudor Jones ve Druckenmiller gibi kurumsal devlerin BTC’ye olan desteğini duyurduktan sonra Warren Buffett’ın fikrini değiştirebileceğini söylüyor.

“Warren Buffett bir değer yatırımcısı, nakit akışı istiyor. Sonunda gelip Bitcoin madencilerine ve altyapı şirketlerine yatırım yapacak.”

Buffett, 2013’ten beri Bitcoin’i alenen eleştirdi ve 2020 Şubat’ında asla Bitcoin veya başka bir kripto para birimine sahip olmayacağı iddiasını yeniden gündeme getirdi.

Ancak Buffett, değer deposu varlıklarının bir savunucusu durumunda. Yakın zamanda yaklaşık 563 milyon dolar değerindeki Barrick Gold’un 20 milyon dolardan fazla hissesini satın almıştı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir