Ripple’in baş teknoloji sorumlusu (CTO) David Schwartz, XRP’nin genel kabul görmesi için karşılaştığı engelleri özetlemek üzere Twitter’dan açıklamalarda bulundu.
Schwartz, 28 Ekim’de yayınlanan bir dizi tweet’te, Ripple topluluğu tarafından ilerleyen XRP’nin gelişimi hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi.
https://twitter.com/DatdurXRPfeller/status/1321299877859598336?s=20
XRP’nin önündeki engeller
XRP Ledger’ın orijinal mimarlarından biri olan Schwartz, bankalar ve finansal hizmetler şirketleri tarafından daha geniş bir şekilde benimsenmesini sağlamak için XRP’nin önündeki başlıca engelleri vurguladı.
Schwartz’a göre XRP, “düzenleyici belirsizlik” ve mevcut bankacılık ortaklarının tepkisinden korkuyor.
Schwartz, XRP’nin finansal sistem için nispeten yeni bir ürün olduğunu ve bu benimsemenin, XRP’nin faydalarını müşterilerine sunmaları için “yoğun şekilde motive olmuş” ortaklar açısından biraz zaman alacağını kabul etti.
XRP’nin benimsenmesi noktasında da “ivme kazanmanın yavaş olacağı” konusunda uyardı.
Ripple yöneticisi ayrıca J.P. Morgan’ın JPMCoin’i piyasaya sürmesi hakkında yorumda bulunarak, bunun kullanımının bankaya aşina müşterilerle sınırlı olacağını söyledi.
JPMCoin will only be useful for people who trust JPM, are in a jurisdiction that's compatible with JPM, and aren't concerned about their sovereignty. A system nobody can own and control is, IMO, better — especially if you compete with JPM, or hope to.
— David "JoelKatz" Schwartz (@JoelKatz) October 28, 2020
Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.