Lider yatırım şirketinden Bitcoin öngörüsü: “60 Kat Artacak”
Lider yatırım şirketinden Bitcoin öngörüsü: “60 Kat Artacak”

Lider yatırım şirketinden Bitcoin öngörüsü: “60 kat artacak”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık yatırımında lider olan Galaxy Digital Capital Management, Bitcoin’in Altın’dan daha fazla büyüme potansiyeli ile büyük bir yükseliş yapacağını söylüyor.

Bitcoin çekiciliği

Değerli metal tarihsel olarak yatırımcıların finansal belirsizliğe karşı en çok güvendiği bir varlık. Buna rağmen, Galaxy Digital yeni bir raporda makro yatırım efsanesi Paul Tudor Jones ve teknoloji devi MicroStrategy’nin Bitcoin’e yaptığı son yatırımların enflasyona karşı korunma olarak Bitcoin’in çekiciliğini potansiyel olarak vurguladığını söylüyor

200 milyar doları aşan piyasa değeri ile Galaxy Digital, Bitcoin’in büyümek için hala muazzam bir alana sahip olduğunu söylüyor.

 “Altının piyasa değeri şu anda 12 trilyon doların üzerinde. Öte yandan Bitcoin’in değeri şu anda 200 milyar dolar civarında ve Altın piyasasının %2’sinden az. Bu durum Bitcoin’i bir alternatif yapıyor. Dijital bir değer varlığı olarak Bitcoin altın seviyesine yükselirse, 60 kattan daha büyük bir büyüme fırsatı sunuyor. “

Açık kaynak değerleri ve büyük küresel varlıklarla 11 yıllık negatif korelasyon geçmişi nedeniyle Bitcoin, belirsiz, merkezi olmayan bir eşler arası dijital işlem tesisinden siyasi sansüre dirençli, küresel olarak tanınan bir kurumsal varlığa dönüştü.

Bitcoin benimsenmesi artıyor

Galaxy Digital, artan hükümet borcu ve rekor seviyelere ulaşan mali teşvik sayesinde Covid-19 salgınından bu yana Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesi ve kullanımının arttığını söylüyor.

“Makro efsanesi Paul Tudor Jones ve halka açık iş zekası yazılım firması (NASDAQ: MSTR) olan MicroStrategy Inc. dahil olmak üzere en iyi yatırımcılar ve büyük kuruluşlar bunu bir enflasyon koruması olarak benimsiyor.”

MicroStrategy, Ağustos ayında sermayesinin 250 milyon dolarını Bitcoin’e aktardı. Galaxy Digital, bu ayın başlarında yatırımlarına 175 milyon dolar ekledi.

Dijital ekonominin geleceğinin nereye gittiğine gelince, Galaxy Digital bu soruyacevap vermenin zor olduğunu söylüyor ve ekliyor:

“Geleceğin dijital dünyasının neye benzeyeceğini tahmin etmek zor. Hiç kimse hangi yatırımların veya varlıkların galip geleceğini kesin olarak söyleyemez. Bitcoin, altına alternatif olarak önde gelen küresel değer deposu olarak büyük bir avantaja sahip.”

http://www.dailyhodl.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir