Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?
Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?

18 Temmuz kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat analizi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadaki dördüncü en büyük kripto para birimi Ripple (XRP), kuşkusuz en iyi yıllarından birini geçirmiyor. Yıla iyimser bir fiyat hareketi ile başlayan kripto para kısa süre sonra Ethereum ve Bitcoin’in gölgesinde kaldı. BTC’nin değerini %50 yitirdiği ikinci çeyrekten sonra hızlı toparlanması, ETH’nin 2.0 ve DeFi gelişmeleri ışığındaki yükselişi bir yana; XRP pek de iyi performans göstermedi.

XRP için kısa vadede yükseliş pek mümkün görünmüyor

XRP’nin kısa vadeli fiyat beklentileri de pek parlak değil. 16 Temmuz’da 0,188 dolara düşen coin’in iyileşmesi sürüyor ancak bir önceki haftanın başında olduğu gibi 0,21 dolara kadar yükselmesi pek mümkün görünmüyor. Fiyatın 0,197 dolardan 0,185 dolara düştüğü 16 Temmuz’da, azalan kamadan ayrıldığından beri, altcoin şimdi yükselen bir üçgende.

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

Direnç seviyeleri fiyatı sırasıyla 0,197, 0,198 ve 0,199 dolara düşürdü. XRP’nin işlem hacmi de son birkaç gün içinde düştü. Coinmarketcap’e göre, temmuz ayının ilk haftasının sonunda 24 saatlik ticaret hacmi 1,8 milyar dolardı ve son birkaç gün içinde 1 milyar doların altına düştü.

Teknik göstergeler ne diyor?

Chaikin Para Akışı göstergesi şu anda 0,02 seviyesinde ve XRP’nde enjekte edilenden daha fazla para taşındığını gösteriyor.

XRP’nin, özellikle hacim azaldığında ve CMF düştüğünde, yukarıda belirtilen direnç seviyelerinin üzerine çıkması olası görünmüyor. 0,195 doların üzerinde bir kırılma olursa XRP’nin kısa vadede en yüksek direnç seviyesi olan 0,208 dolara çıkması da pek mümkün değil.

Bunun altındaki bir kırılma, 0,197 ila 0,204 dolar arasında daha fazla yatay harekete neden olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir