ABD’li milletvekili Bitcoin ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.
ABD’li milletvekili Bitcoin ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

ABD’li milletvekili Bitcoin ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ohio’nun 8. kongre bölgesinden ABD Temsilciler Meclisi üyesi Warren Earl Davidson, 9 Haziran’da yayımlanan “Unchained” podcast’in 176. bölümünde gazeteci Laura Shin ile konuştu. Sohbetin konusu kripto para birimleri ve Bitcoin idi.

Davidson: “Bitcoin ile tanıştığımızda çok zarif bir çözüm olduğunu anladık.”

Bitcoin ve kripto para dünyasına nasıl girdiği sorulan Davidson, kongre üyesi olmadan önce bir grup imalat şirketine sahip olduğunu belirtti:

Bitcoin ile daha önce ilgilenmeye başladım. Bilirsiniz, üretimde çok fazla uluslararası ödeme yaptık ve insanların tanıdığı ödeme sistemleriyle ilgili problemler söz konusu. Örneğin Çin’e doğrudan gönderim yapmak istediğimizde pek çok sorunla karşılaşıyorduk. Bu durum DigiCash ve diğer şeylerle ilgilenmemize yol açtı. Bitcoin ile tanıştığımızda çok zarif ve düzgün bir çözüm olduğunu anladık.

“BTC mükemmel bir değer deposu”

Röportajın ilerleyen bölümünde COVID-19 ve ABD’nin mali teşvik tedbirlerini tartışan Davidson şunları söyledi:

Bir merkez bankanız vars, sürekli para basmaya devam edebileceğinize inanıyorlar. Tarihin gösterdiği şey bu değil. Herkesin parasının değerini dibe vurdurabilirsiniz. Kripto endüstrisindeki insanlar ve tabii ki Bitcoin hayranları, buna dair yanlış argümanı görecekler. Bitcoin’i şahsen, gerçek bir para birimine karşı dijital altın gibi görüyorum. Bence bu büyük bir değer deposu.

BTC tutup tutmadığı ile ilgili soruya ise milletvekili şöyle yanıt verdi:

Ben şahsen BTC sahibi değilim. Sanırım, kripto alanı hakkında bir yasa koyucu olarak rol ve vokal olduğum göz önüne alındığında bunu yapmamın uygun olmayacağını düşünüyorum.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir