20 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler ve teknik göstergeler
20 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler ve teknik göstergeler

20 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler ve teknik göstergeler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum şu anda ABD doları karşısında 210 dolar seviyesinin üzerinde konsolide oluyor. ETH fiyatı 215 ve 216 dolarlık direnç seviyelerini temizlemekte halen zorlanıyor.

Özet

– Ethereum, 215 dolar ve 216 dolarlık direnç seviyelerinin yakınında zorlu bir görevle karşı karşıya.

– 208 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde güçlü bir destek oluşuyor.

– Saatlik ETH/USD grafiğinde 215 dolar civarındaki dirençle oluşan önemli bir kopuş paterni var.

– Parite muhtemelen büyük bir kırılmaya yaklaşıyor. 216 doların üzerine yükselebilir veya keskin bir şekilde 200 dolara düşebilir.

ABD doları karşısında 216 dolarlık direnç bölgesinin altında kalan Ethereum, kazançlarını pekiştirmeye başlamadan önce bu haftanın zirvesini 216 dolar civarında gördü.

208 dolarlık bölge bu süreçte 100 saatlik basit hareketli ortalama ile birlikte güçlü bir destek işlevi gördü. ETH/USD saatlik grafikte 215 dolara yakın dirençle oluşan önemli bir kopuş paterni var gibi görünüyor.

Ethereum için kritik seviyeler 215 ve 216 dolar

Güçlü bir artış ve yeni bir ralli başlatmak için ETH fiyatının 215 ve 216 dolarlık direnç seviyelerini aşması gerekiyor. 216 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir tutunma ve 220 doların üzerinde bir takip, yakın vadede 230 ve 240 dolar seviyelerine doğru daha büyük bir yükseliş için kapıları açabilir.

Ethereum 215 ve 216 dolarlık direnç seviyelerini temizleyemezse düşüş eğilimi başlayabilir. Aşağı yönde ilk destek 208 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Ana yükseliş trendinin desteği ise 205 dolarlık bölgede. Fiyat 205 dolarlık destek bölgesinin üzerinde kalamazsa belki de düşüşünü 200 dolar seviyesine kadar durduramayabilir. Kayıplar sürerse ayılar güç kazanır ve 192 dolara dek düşüş görebiliriz.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: ETH/USD için MACD güçlü bir düşüş eğilimi gösteriyor.
  • Saatlik RSI: ETH/USD için RSI şu anda yükseliş momentumu ile 50 seviyesinin üzerinde.
  • Büyük Destek Seviyesi: 208 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 216 dolar

newsbtc

ABD-Çin ticaret savaşında ikinci perde: Bitcoin fiyatı nasıl etkilenecek?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir