Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var
Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var

Ünlü trader’dan Bitcoin yatırımcılarına kötü haber: “Yeni zirveleri unutun.”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki aydır süren etkileyici performansın ardından Bitcoin durağan bir seyir izliyor. Ünlü bir trader, BTC’nin yeni zirvelere ulaşması için iki üç sene kadar daha beklemek zorunda olabileceğimizi iddia ediyor.

Bitcoin için çok kritik bir direnç seviyesi olan 10 bin 500 dolar test edildikten sonra, kripto piyasası kısa sürede büyük bir gerileme gördü.

10 bin 500, 9 bin 550 ve hızlı bir şekilde 9 bin doları da kaybeden BTC, böylelikle çok önemli üç seviyeyi yitirmiş oldu.

“Bitcoin için yeni zirveleri 2-3 sene daha unutun.”

Bitfinex’teki en büyük Bitcoin trader’larından biri olan Joe007, şubat ayında Bitcoin artışını desteklemek için organik talep ve fiat girişinin olmaması nedeniyle trader’ların olumsuz yönde tepki gösterdiği konusunda uyardı. Joe’ya göre tüm zamanların en yüksek seviyesi hayali, 2-3 seneliğine ertelenmiş olabilir.

Uzun vadeli Bitcoin sahipleri, kripto pazarının bir başka ralliden önce düzeltme aşamasına girmesini bekliyor. Zira böyle bir hamlenin piyasaya iyileşmek için daha güçlü bir temel sağlayacağı düşünülüyor.

Kripto pazarının son ralli ile elde etmediği birikim aşaması, hem perakende hem de kurumsal yatırımcıların piyasaya istikrarlı bir fiat girişi sağlamasına izin veriyor.

2016’da görüldüğü gibi, böyle bir durumun uygun bir boğa piyasası için güçlü bir temel oluşturulmasına izin vereceği düşünülüyor.

Ticaret platformlarının çeşitliliği kripto pazarında daha fazla rekabet sağlıyor ve pazardaki şirketleri rakiplerine üstünlük sağlamak için gelişmeye teşvik ediyor.

Önceki boğa piyasalarında, en önemli sorunlardan biri saygın ve güvenilir likidite sağlayıcılarının olmamasıydı. Son 18 ayda kilit oyuncuların girişiyle borsaların kalitesi önemli ölçüde arttı.

Hash rate gibi diğer faktörler de Bitcoin için tutarlı bir pozitif faktör olarak kalıyor. Binance Research ekibi, Bitcoin’in düşüşüne rağmen hash rate’in sürekli yeni zirveler gördüğünü ifade etmişti.

cryptoslate

Üç milyon kripto kullanıcısı yanıtladı: Hangi kripto paralara ilgilisiniz?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir